Votka
Community
Havacıyım hocam,
Her yerden getirtebilirim bi şekilde bi havayoluyla, arkadaşlara rica edeceğim, Corendondan daha kolay olur, yarın sorayım bakayım nereye uçuyorlar.
Havacıyım hocam,
Bilerek top attım ki kayfungiller söylesin "bizim mahalleye uğrama" desin diye ????????
Mod icin Zq essent yada prismaÜstatlar banada bir öneride bulunur musunuz?
-Kurulumu kolay, akıtması sızdırması, likit karartması olmayan, az parçalı, acemi işi,
-Buharı soğuk, ılık arası
- Sıkı içimli olmayan, havadar (dişçi talimatı)
Skyline kullanan birini mutlu edecek ne önerirsiniz? Yurtdışından getirtme imkanım doğdu.
Aspire neeko bu tanıma uyar mı ?
Spica pro ve majör v2 de nasıl sarım yaparsam yapayım, deck r likit dolma sorunu yaşadım. Sanırım çok vakumlu buharlıyorum ? ?
Aynı şekilde dna color tek pilli mod önerilerine de açığım.
İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.
Üstatlar banada bir öneride bulunur musunuz?
-Kurulumu kolay, akıtması sızdırması, likit karartması olmayan, az parçalı, acemi işi,
Skyline kullanan birini mutlu edecek ne önerirsiniz? Yurtdışından getirtme imkanım doğdu.
Spica pro ve majör v2 de nasıl sarım yaparsam yapayım, deck r likit dolma sorunu yaşadım. Sanırım çok vakumlu buharlıyorum ? ?
Üstatlar banada bir öneride bulunur musunuz?
Sıcak sıcak, iş yapmaz ???? bu ara bir gaz gidiyor millet ama sıcak ve ilginç bir vakum efekti var atoda.
Majör ü sevmiştim ama deck te likit birikmesini aşamadım. Sanırım bu benim fazla vakumlu buharlamamdan kaynaklanıyor. Az çok, tiftiklenmiş, tiftiklenmemiş.... hiçbir şekilde aşamadım bu sorunu. Aşikar ki sorun bende .@Dwarkelf
Yazacaktım ama araya bir sürü iş güç girdi.
Aslında majörü severek kullandığınız gibi bir şey kaldı aklımda.
Artık havadar bir içim yapacağınız için 1.5mm ile öyle vakum oluşmaz diye düşünüyorum. Öncelikle eldeki atoları havadar kullanmaya çalışıp sonuçları görseniz?
Tabi yurtdışı tedarik imkanı doğmuşsa kaçırılmaz, mutlaka kullanmak lazım ????
Neeko özelinde de;
Aslında burada kim aldıysa memnun kaldı. Klasik "ne tavsiye edersiniz" konularında önerilen atolar arasındaki yerini aldı.
Aslında ben neden almadım diye düşünüyorum da, sanırım @Elvis yeterince ???? veremedi ????????
Öncelikle nazik teklifiniz için çok teşekkür ederim. ????ben neekoyu çıktığından beri aktif kullanıyorum. sarım pamuklama kolay, dip temizlik hava tüpü nedeniyle arada yıkama istiyor.
buhar ılık ama sıcağa daha yakın. fev de ılık ama soğuğa daha yakın. havadarlık konusunda opsiyon çok fazla neekoda.
diş eti konusunda fev uzun tank ve uzun driptip ile daha iyi kullanım sunabilir. ama neeko ile havadar iki tüp, uzun bir driptip ile de rahat edersiniz. ben de diş hekimi tavsiyesi ile 1.5mm hava ayarı altına düşmüyorum, bir senedir hiçbir sorun yaşamadım kısa atomizerlerle. uzun driptip kullanımına alışmakla alakalı biraz. pipo içer gibi, dişleri biraz olayın dışında bırakacak bir tarz geliştirin. Kocaeli'de iseniz bir tane diş etini rahatlatan driptipim var hediye edebilirim. neekoyu da denemiş olursunuz @Dwarkelf
skyline da kullandım. skyline ile kıyaslarsanız çoğu tank mutlu etmeyecektir. ama ben bir senedir high end ürün kullanmıyorum ve hiçbir eksikliğini hissetmedim. son iki senede çıkan ucuz tanklar işlevsel olarak, işçilik olarak çok iyiler.
Fizyoterapist buharlarken gördü ve çok kızdı
Harika bilgiler bunlar, çok teşekkür ederim. ????oncelikle gecmis olsun @Dwarkelf , umarim cok kisa zamanda gecer gider.
cogumuz sasha gibi icim yapiyoruz sanki. buhari daha cok ve yogun biriktirebilmek icin sanki ikinci bir hazne aciyoruz ceneyle ????
buradan yola cikarsak dediginiz gibi size aslinda havadar ve kisa cekim suresi gerekiyor.
bu yolda da su geliyor aklima. misal 1.2 mm gibi bir aralikda 3-4sn cekim yapmak yerine 1.5 ve uzeri kullanip 1-2 sn'lik kisa cekimler.
bunu saglamak icin telin tur sayisini cogaltmak yada clapton tel kullanip gucude arttirmak lazim . boylece hem yogun buhar alinir hem de kisa cekimlerle cene kaslari yorulmaz. havadar tarafa gecildigi icin de buhar sicakligi rahatsiz etmeyecek seviyelere iner.
majorde illa ki birkac tank bitimi altini acip silmek gerekiyor. kimse kacamaz bundan. siz de problem oldugunu dusunmuyorum.
neeko tecrubem yok ama bir suru pin opsiyonu var. uygun gelebilir.
keza era pro da cok fazla hava opsiyona sahip, ayrica sifir sorun, kullanici dostu bir ato.
cogumuz sasha gibi icim yapiyoruz sanki. buhari daha cok ve yogun biriktirebilmek icin sanki ikinci bir hazne aciyoruz ceneyle ????![]()