• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Khaos hariç hepsini kullandım. Hemen hepsi keyifli güzel parçalar. V2 band göre çok başarılı bir yapıydı ama performansı buna paralel değildi. Eralar zaten benim için harika atolar.

Bu arada her Era gibi S'e de ulaşmak sancılı oluyor benim için, bir paket kayıp ikincisi de 2f'den 10 gündür çıkamadı. Bayram sonrasına artık ????????‍♂️

Üzüldüm buna. :( Exv1.4 aynı durumda benim. :confused:

S hakkında bir iki şey okudum bu arada. Pek parlak değildi yorumlar, özellikle kullanım kısmı. Net hatırlamıyorum yine de mevzuyu.
Markadan ötürü aldım yoksa 16mm çok hedefimde olan taraf değil. Yanı sıra dvarw 16 da var pakette. Bakalım işte bir süre kullanır sonra yine kenara atarım muhtemelen ????

İtalyanlar yftk nin başını bağlamış belli ki. Her çıkan oraya gidiyor ????

Soldaki kizoku tpd olarak ve İngiltere'de satılan, sağdaki de standart olan.

@Kanthal in dediği muhtemelen sizi yanıltan olay olmuş. Bir de Almanlar üretmiş olsa o mod en az €100 olurdu ????
@NÖKER Rastlamadım Almanya üretimi konusuna. 2F, 3F, vs., “German Warehouse” seçenekleri mevcut; bahsi geçen üretim yeri konusu bu yüzdendir belki. ????‍♂️
Bir arkadaştan sıfır buldum. Alman üretimi bu kolay bulunmaz dedi o yüzden meraklandım ben de

Geri