comandante
Council
Era Pro tren oldu resmen! ???? SBTV’nin, sanırım, ilk mtl treni.???? Kayıtlara geçsin. %10’u bekliyorum ben tabii, ayrı mesele.![]()
FT ye mail attım % 9 u geçmeyin diye ????
Era Pro tren oldu resmen! ???? SBTV’nin, sanırım, ilk mtl treni.???? Kayıtlara geçsin. %10’u bekliyorum ben tabii, ayrı mesele.![]()
???? Tren olmasa direnirdim de…işte… ????FT ye mail attım % 9 u geçmeyin diye ????
İşini bilir o ????Bu iki mesaj sonrasi aklimda deli sorular![]()
Üzüldüm buna.Bu arada her Era gibi S'e de ulaşmak sancılı oluyor benim için, bir paket kayıp ikincisi de 2f'den 10 gündür çıkamadı. Bayram sonrasına artık ????????![]()
Markadan ötürü aldım yoksa 16mm çok hedefimde olan taraf değil. Yanı sıra dvarw 16 da var pakette. Bakalım işte bir süre kullanır sonra yine kenara atarım muhtemelen ????Üzüldüm buna.Exv1.4 aynı durumda benim.
S hakkında bir iki şey okudum bu arada. Pek parlak değildi yorumlar, özellikle kullanım kısmı. Net hatırlamıyorum yine de mevzuyu.
Soldaki kizoku tpd olarak ve İngiltere'de satılan, sağdaki de standart olan.
@Kanthal in dediği muhtemelen sizi yanıltan olay olmuş. Bir de Almanlar üretmiş olsa o mod en az €100 olurdu ????
Bir arkadaştan sıfır buldum. Alman üretimi bu kolay bulunmaz dedi o yüzden meraklandım ben de@NÖKER Rastlamadım Almanya üretimi konusuna. 2F, 3F, vs., “German Warehouse” seçenekleri mevcut; bahsi geçen üretim yeri konusu bu yüzdendir belki. ????![]()
yemiş seni ????Bir arkadaştan sıfır buldum. Alman üretimi bu kolay bulunmaz dedi o yüzden meraklandım ben de
yemiş seni [emoji2960]