• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@NÖKER TPD başvurusu/kaydı ile ilgili yasal bir gereklilik olabilir belki. Kit halinde ve sadece mod olarak satılanların arasındaki fark da olabilir, ki yine tpd meselesi sanırım. @murcix de tpd farkını işaret etmişti bu arada.
O tarz bir şey muhtemelen hocam gmbh almanya da limited şirketi demekmiş. Orijinal diyebilir miyiz acaba bu cihaza. Tpd açılımı nedir bu arada ben cahilim ????

Ekli dosyayı görüntüle 57340
Ekli dosyayı görüntüle 57341
YDDZ Dispersion (ru). Drip-tip olmadan 41mm yükseklik. 0.8-1-1.2-1.4-1.6 pin ve AFC.

Scale mantigi havalandirma kullanmislar gibi. fotonun alt kisminda "side " yazdigina gore bunun "bottom" kismi da vardir ???? bu da ayri hava kanallari demek
tipini cok sevmedim ama bakalim orijinal goruntusu nasil olacak. performans kisminda kotu olacagini dusunmuyorum. V1 harici (senin referansindan yola ciktim) benim aldigim atolarindan memnunum.

Scale mantigi havalandirma kullanmislar gibi. fotonun alt kisminda "side " yazdigina gore bunun "bottom" kismi da vardir ???? bu da ayri hava kanallari demek
tipini cok sevmedim ama bakalim orijinal goruntusu nasil olacak. performans kisminda kotu olacagini dusunmuyorum. V1 harici (senin referansindan yola ciktim) benim aldigim atolarindan memnunum.
Heya tipsiz degilmi . Çok hem. Bariz çirkin bişi ya ????????

Geri