• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haklısın üstadım, bu ara yine ülke kapanışları başladı galiba????
Olsun ömrümüz beklemekle geçiyor, yine bekleriz ne yapalım.
Beklemeden birşeye ulaşamıyoruz, beklemek farklı bir heyecan katıyor????
Kapanıyor, kapanır sanırım. Şu ara yine fırladı rakamlar. :( Geçenlerde de dünya genelindeki daha doğru(?) denen istatistiklere bakmıştım; Economist’teydi galiba. Bu bitmez demiştim içimden. Reddit’te de bu istatistikler hakkında güzel bir tartışma vardı: Benzer şeyler aklımdan geçmişti. Tatil planı kesinleşince, gelirsek, haberdar ederim muhakkak.

gel gel korkma haydar da emekli oldu ????
Haydarla başladık, çiftliğe geçtik zaten komutanım. ????

Kapanıyor, kapanır sanırım. Şu ara yine fırladı rakamlar. :( Geçenlerde de dünya genelindeki daha doğru(?) denen istatistiklere bakmıştım; Economist’teydi galiba. Bu bitmez demiştim içimden. Reddit’te de bu istatistikler hakkında güzel bir tartışma vardı: Benzer şeyler aklımdan geçmişti. Tatil planı kesinleşince, gelirsek, haberdar ederim muhakkak.

Haydarla başladık, çiftliğe geçtik zaten komutanım. ????
canımız sağolsun. üç kuruşluk dünya. değmez hiçbişeye boşverrrr

Aslında farklı farklı mecralarda çok şey yazılıp çiziliyor ! Yani bu yılda pek bitirmeyecekler gibi, bilemiyorum.
Neyse, durduramayacağım kendimi yeri burası değil gibi????

Eğer ki tutarsa sebil gibi her yere yayılır. Bi fev yada dvarw gibi olmasa da yaygın olmasını bekliyorum ben.
Buda benden gelsin, videoya girişi olsun anlatım teknikleri olsun ben klaus’a baya benzettim. Video başlığındada “nameless reviewer” yazıyor. Flash ve bishop ile baya karşılaştırıyor:) henüz video bitmedi seyretmeye devam ediyorum, paylaşayım dedim o arada.

@ehy Klaus büyük ihtimalle. ????‍♂️ Chariot aldıktan sonra Pipeline üzerinden, yine benzer şekilde, değerlendirmesini seyretmiştim. “This is definitely high end” demişti. ???????? Kredisini sıfıra çektim! İçimde kalmasın diye yazayım dedim. ????
Ama gerçekten çok detaylı inceliyor ve küçük nüanslara değiniyor bu çok hoşuma gidiyor. Mesela hava kanallarının coile olan odağından bahsediyor flashta nasıl bunda nasıl gibi çok detay giriyor buda baya fikir veriyor. Bu arada geçen paylaştığım dani micro videosuda aynı kişiye ait????

Ama gerçekten çok detaylı inceliyor ve küçük nüanslara değiniyor bu çok hoşuma gidiyor. Mesela hava kanallarının coile olan odağından bahsediyor flashta nasıl bunda nasıl gibi çok detay giriyor buda baya fikir veriyor. Bu arada geçen paylaştığım dani micro videosuda aynı kişiye ait????
Henüz seyredemedim; sevinip seyretme listesine almıştım. ????‍♂️ İyi oldu şimdi! ????

Öteki başlık raydan çıkmasın diye buraya aktarayım,
bu konu gerçekten çok önemli. daha bir yıl olmadı mtl e geçişim ve o dönemlerimi hatırlayınca anladım kibazı konuları çok hızlı geçmişiz. kendi adıma geçtiğim yerleri unutmak hiç hoşuma gitmedi. kolay kurulum, kolay kullanım, ve ulaşılabilir yedek parça çok önemli. bu konuda birini deneyimleyerek birni de okuyarak edindiğim izlenmime göre başarabilen iki firma var yerli üretimde.

yazılımla uğraşanlar bilir user friendly (kullanıcı dostu) konusu yazılım firmalarının büyük çoğunluğu takıntılıdır.

Şimdi yine biraz daha rahat dönemdeyiz, Türkiye platformları düşünülünce. 2016’nın son döneminde, başladığım zamanlarda, yeni başlayanlara “al arkana bakma” tabiriyle önerilenleri yazmayayım. ???? Dvarw geldi ve FeV öne çıktığında kullanıcı kriterleri biraz daha netleşti bence.

Buda benden gelsin, videoya girişi olsun anlatım teknikleri olsun ben klaus’a baya benzettim. Video başlığındada “nameless reviewer” yazıyor. Flash ve bishop ile baya karşılaştırıyor:) henüz video bitmedi seyretmeye devam ediyorum, paylaşayım dedim o arada.
@murcix ne diyorsun ? Flash’ın yerini alması zor, bishop’u belki. Sendende yorum duymak istiyorum ???? biliyorsun side flow atolar radarımda ama bu elimdekilerin yerini pek alacak gibi durmuyor.

Öteki başlık raydan çıkmasın diye buraya aktarayım,

Şimdi yine biraz daha rahat dönemdeyiz, Türkiye platformları düşünülünce. 2016’nın son döneminde, başladığım zamanlarda, yeni başlayanlara “al arkana bakma” tabiriyle önerilenleri yazmayayım. [emoji38] Dvarw geldi ve FeV öne çıktığında kullanıcı kriterleri biraz daha netleşti bence.

Anlamadigim bir sekilde fev seven cok. Bu tatz atomizerler kaliteden dolayi mi high end yoksa yapisal olarak karmasikligindan, opsiyon aunmasindan mi high end anlayamadim

Geri