Kanthal
Council
Geçenlerde bakıyordum, nedir ne değildir diye. Klon çıkmış, ft ye düşer mi acaba:s
Ama ben elimde tutmuyom, beğenmediğime yol veriyorum gidiyor???????? alınmış ????
Ama ben elimde tutmuyom, beğenmediğime yol veriyorum gidiyor[emoji846]
Hoş ulaşmak sıkıntı zaten burdan, birazda belki o durduruyordur.
Bishop, fev ato
Stratum balance ve sva mod yetiyor.
Ha bide minik var dvarw16[emoji28]
Başkada bişi yok elimde.
Eğer ulaşabilirsem dani micro bekliyeceğim birde. Bakalım, yok yok diyoz ama sürekli bişey çıkıyor.
Merak çok fena çok [emoji1787]
Zor mu !!!Bishop a youtubedan baktim ama benlik degil kurulumu. Kurulum zorsa bana uymuyo [emoji1787][emoji1787]
Zor mu !!!
Yanlışlık olmasın hocam, çok çok pratkik. Ne pamuk kıvırması ne bişey, tel sar, pamuk geçiş kes ve tankı tak çok pratik.
Neyse ben 2 atomu garantiledim baska zehir almiyim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Elinizde fazlaca ato varsa gerek yok hocam. Mutluysanız çok birşey katmayacak bishopNeyse ben 2 atomu garantiledim baska zehir almiyim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Tanıdık tükürürse kabul ediyor ????tükürüksüz
sen ne diyon yaww. işime engel olma ticari. zehirlensin zemzemle yıkanmış oricinalini bile getirtirim hazar kardeşimeElinizde fazlaca ato varsa gerek yok hocam. Mutluysanız çok birşey katmayacak bishop
@comandante abimin gazına gelmeyiniz, zaten tükürüksüz milenium zor türkiyede ????
Elinizde fazlaca ato varsa gerek yok hocam. Mutluysanız çok birşey katmayacak bishop
@comandante abimin gazına gelmeyiniz, zaten tükürüksüz milenium zor türkiyede [emoji1787]
???? o zaman sanırım @comandante abim gazi’ye gönderecek millenium. Eh o zaman zehirlenebilirsin @GaziHazarTanıdık tükürürse kabul ediyor ????
sen ne diyon yaww. işime engel olma ticari. zehirlensin zemzemle yıkanmış oricinalini bile getirtirim hazar kardeşime![]()
![]()
Tanıdık tükürürse kabul ediyor [emoji39]
Tamam abi ben sağa çekiyom o zaman ????sen ne diyon yaww. işime engel olma ticari. zehirlensin zemzemle yıkanmış oricinalini bile getirtirim hazar kardeşime![]()
![]()
sen ibanıma 169 öyro tokala 1 yıla kalmaz celatinli olarak sende
Ekli dosyayı görüntüle 56407
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] o zaman simdiden gondereyim 1 yila ogyro 40 olur