• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlamadigim bir sekilde fev seven cok. Bu tatz atomizerler kaliteden dolayi mi high end yoksa yapisal olarak karmasikligindan, opsiyon aunmasindan mi high end anlayamadim
Hızlıca tanımına baktım,
89E98B41-11E0-49A8-9C2D-7346BECC9BC1.jpeg
(Yüksek) Kalite ve (yüksek) fiyat deniyor galiba; ve buna benzer tanımlar da çok. İşlevin bahsi geçmiyor. FeV, bu tanıma uyuyor galiba; firmanın (varsa) detaylı bilgisine bakmadım hiç.

Bu arada, buhar dünyasının fırıldaklık katsayısı göklere ulaştığı için, high-end kavramı biraz keyfi de kullanılıyor. Basit bir örnek vereyim. X firmasının €150’ye ürünü var. Kullandığı malzemeleri, o malzemelerin sertifikalarını ve/veya üretim aşamalarını sorduğun zaman cevap yok. En kalitelisi diyen de var, high-end kavramını büken de var, kullanıcı tabanına güvenip bel-altı sataşan da var… A ülkesinde üretiliyor denip B’de üretilen, X malzemesine Z denilen, ama işin bu kısmı şuradan temin ediliyor denen… Kısaca, yüksek fırıldaklık var bana göre. ????‍♂️

Hızlıca tanımına baktım,
Ekli dosyayı görüntüle 56412
(Yüksek) Kalite ve (yüksek) fiyat deniyor galiba; ve buna benzer tanımlar da çok. İşlevin bahsi geçmiyor. FeV, bu tanıma uyuyor galiba; firmanın (varsa) detaylı bilgisine bakmadım hiç.

Bu arada, buhar dünyasının fırıldaklık katsayısı göklere ulaştığı için, high-end kavramı biraz keyfi de kullanılıyor. Basit bir örnek vereyim. X firmasının €150’ye ürünü var. Kullandığı malzemeleri, o malzemelerin sertifikalarını ve/veya üretim aşamalarını sorduğun zaman cevap yok. En kalitelisi diyen de var, high-end kavramını büken de var, kullanıcı tabanına güvenip bel-altı sataşan da var… A ülkesinde üretiliyor denip B’de üretilen, X malzemesine Z denilen, ama işin bu kısmı şuradan temin ediliyor denen… Kısaca, yüksek fırıldaklık var bana göre. [emoji2369]

O zaman bana gore tum yerli markalar high end. Biri haric. Gerci onun da haberi yok listeden cikardigimdan ama olsun [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Geri