comandante
Council
Sıkıntının sende olduğunu bütün forum biliyor zaten ki ????????????Fev mi basit kullanim. Allah Allah bende sorun demkki. Hastur mtl mini bile daha sorunsuzdu ona gore![]()
Sıkıntının sende olduğunu bütün forum biliyor zaten ki ????????????Fev mi basit kullanim. Allah Allah bende sorun demkki. Hastur mtl mini bile daha sorunsuzdu ona gore![]()
Hızlıca tanımına baktım,Anlamadigim bir sekilde fev seven cok. Bu tatz atomizerler kaliteden dolayi mi high end yoksa yapisal olarak karmasikligindan, opsiyon aunmasindan mi high end anlayamadim
Sıkıntının sende olduğunu bütün forum biliyor zaten ki [emoji2960][emoji1787][emoji1787]
Hızlıca tanımına baktım,
Ekli dosyayı görüntüle 56412
(Yüksek) Kalite ve (yüksek) fiyat deniyor galiba; ve buna benzer tanımlar da çok. İşlevin bahsi geçmiyor. FeV, bu tanıma uyuyor galiba; firmanın (varsa) detaylı bilgisine bakmadım hiç.
Bu arada, buhar dünyasının fırıldaklık katsayısı göklere ulaştığı için, high-end kavramı biraz keyfi de kullanılıyor. Basit bir örnek vereyim. X firmasının €150’ye ürünü var. Kullandığı malzemeleri, o malzemelerin sertifikalarını ve/veya üretim aşamalarını sorduğun zaman cevap yok. En kalitelisi diyen de var, high-end kavramını büken de var, kullanıcı tabanına güvenip bel-altı sataşan da var… A ülkesinde üretiliyor denip B’de üretilen, X malzemesine Z denilen, ama işin bu kısmı şuradan temin ediliyor denen… Kısaca, yüksek fırıldaklık var bana göre. [emoji2369]
Basit basit, yeterince şans vermemişsin atoyaFev mi basit kullanim. Allah Allah bende sorun demkki. Hastur mtl mini bile daha sorunsuzdu ona gore![]()
Ankette KF19’u işaretleyip önermem diye not düştüm sırf bu yüzden. ???? ????Basit basit, yeterince şans vermemişsin atoya![]()
Basit basit, yeterince şans vermemişsin atoya![]()
aklı olan vermez ???? aynı işi 30$ lık klonda yapıyoOrjinal sifir fev 2500 verilir mi¿[emoji2957]
aklı olan vermez [emoji2960] aynı işi 30$ lık klonda yapıyo![]()
Valla yapmiyor abi. Yani kullanan arkadas ilk zamanlar fark yok diyor ama uzun kullanimda farki ortaya cikiyormus. Ama benlik degil
Valla yapmiyor abi. Yani kullanan arkadas ilk zamanlar fark yok diyor ama uzun kullanimda farki ortaya cikiyormus. Ama benlik degil
yurt dışında olup ayda 2-3000 birim kazansan 165 birim ne ki al durma derdim.
ama 4-5000 birim kazanıp 2500 birime almak normal insan işi değil![]()
Ozaman fev’e dönüş yakındır [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İon v2 sarabiliyosun post bile deck ile hemyüz???? flash olmuyor yaniYok ustad. Ion v2 den daha cok keyif aliyorum feve gore.
Sana gelişini, kargosunu artı gümrüğünü hesap edersen daha fazlaya bile gelir.Orjinal sifir fev 2500 verilir mi¿[emoji2957]
Okuz alirim o paraya. O paraya kac atomizer denerim.
Acaba beslemeler çok mu yukarda idi?10 gun akitti bilfiil. 2-3 ay sans verdim daha ne yapayim [emoji2957][emoji2957]
İon v2 sarabiliyosun post bile deck ile hemyüz[emoji51] flash olmuyor yanieğer ion v2’den memnun isen flash çok sana hitap etmeyecektir. Zira ion v2 aroma ve buhar hissiyatı olarak boğazda ıslaklık bırakıyor, flash daha kuru ve aroma hissiyatı daha fakir.