• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son düzenleme:
o zaman vereyim ???????????? kahve türevi likit seviyorsan klonu yapılamayan tek likit ;)
çok param olsa sadece bunu içerim :D

Ekli dosyayı görüntüle 56382
Ben buna 1ml bile dayanamadım —tuhaftı! ????

Edit: Hazır likit olarak almıştım; bahsi geçen DIY-Kit değildi kullandığım.
Pastahane yada Tütün + Pastahane likitlerini tercih eden biri olarak çok merak ettiğim bir likitti. İçerisinde aşırı diasetil olduğu ortaya çıkmıştı, o yüzden almıyordum. Ama İlke fiyatları arttıracağız dediğinde hazır indirim varken dayanamayıp almıştım. Hatta şuan onu buharlıyorum. Şuan elimde hazır 10 farklı çeşit beğendiğim tarzlarda likitler var ama elim hep buna gidiyor. İlk demlendiğinde kakao, krema ve kuruyemiş tadı alıyordum ama şimdi tadı çok fazla karıştı. Bazıları Vaporificio Primus'a benzetmiş ama bence hiç ama hiç alakası yok. Enteresan bir krema tadı var, harbiden trüf gibi. Cappuccino ve Virginia tütünü tatlarını hiç alamıyorum. Çok değişik bir likit yahu, sevemedim ama çok sevmişim gibi sürekli elim buna gidiyor. Her içtiğimde içeriğini algılamaya çalışıyorum ama yok aşırı blend olmuş. Sinirlerimi bozdu bu likit ???? Dur bir daha bakayım ???? Ne koydular uleyn bunun içine ???? İçiriyor da namıssıs, çinçon tuzu falan var herhalde...

Pastahane yada Tütün + Pastahane likitlerini tercih eden biri olarak çok merak ettiğim bir likitti. İçerisinde aşırı diasetil olduğu ortaya çıkmıştı, o yüzden almıyordum. Ama İlke fiyatları arttıracağız dediğinde hazır indirim varken dayanamayıp almıştım. Hatta şuan onu buharlıyorum. Şuan elimde hazır 10 farklı çeşit beğendiğim tarzlarda likitler var ama elim hep buna gidiyor. İlk demlendiğinde kakao, krema ve kuruyemiş tadı alıyordum ama şimdi tadı çok fazla karıştı. Bazıları Vaporificio Primus'a benzetmiş ama bence hiç ama hiç alakası yok. Enteresan bir krema tadı var, harbiden trüf gibi. Cappuccino ve Virginia tütünü tatlarını hiç alamıyorum. Çok değişik bir likit yahu, sevemedim ama çok sevmişim gibi sürekli elim buna gidiyor. Her içtiğimde içeriğini algılamaya çalışıyorum ama yok aşırı blend olmuş. Sinirlerimi bozdu bu likit ???? Dur bir daha bakayım ???? Ne koydular uleyn bunun içine ???? İçiriyor da namıssıs, çinçon tuzu falan var herhalde...
Bitsin de gözüm görmesin diye içiyor olmayasın????

Bitsin de gözüm görmesin diye içiyor olmayasın????
Yok hocam, 3m ile demlenen ne premium diy kitler attım bir bilsen ????
Bu likit sevmek ile sevmemek arasındaki çizgide gidip geliyor benim için, bir içiyorum off iyi geldi diyorum, bir daha içiyorum bu nasıl tat böyle ya iyğ diyorum, @Kanthal hocamın dediği gibi tuhaf likit, komplike bir tat. Sanırım doyuruculuğunu sevdim ama tadı sevemedim demeyeyim ama değişik geldi. Aslında bu tarz tatları çok severim, ama sanırım ya içerisindeki trüf tadı biraz iğreti yaptı yada bu ara dilde tat alma duyum biraz garip olduğundan dolayıdır, bilemiyorum.
60ml şişeye 40ml nbase ekledim ama aromaları tavsiye edilen oranlarda demleyen bana bile ağır geldi. 20ml daha nbase ekledim toplamda 80ml likit oldu, yine de yaptığım bir çok likitten yoğun ve ağır. Net likitler kadar olmasa da yine de coil killer kategorisinde bir likit.
Her ne kadar bittiğinde tekrar almak için sürekli aklıma girecek olsa da bir daha almam onu biliyorum.

Geri