sunuyor zatennnnGörüyor ve artırıyorum! 0.8*2mm 6ml ek yükseklik seçeneği farklı bir aroma profili sunabilir. ???? ????
sen bu hallere düşecekmiydin beee hani eskiyi bilmesemBu aralar iyi değilim, yoksa biliyorsun Hedef göster ceset iste
Üstat konuları okudukça senin mesajlar dikkatimi çekiyor. Elinde hangi atolar var bi ara yazsana merak ediyorum. Seninle en son arifin manchester a attığı golü (penodat v2) konuşuyorduk. Kendimi Expro 1.4 bakarken buldum. Minöre de ön talepte bulundum bu arada. Sana dokunan yanıyor ????sunuyor zatennnn![]()
Güzel haber, sevindim! ???? Pek fazla olmuyor bu tip tanklar.sunuyor zatennnn![]()
AhahahaÜstat konuları okudukça senin mesajlar dikkatimi çekiyor. Elinde hangi atolar var bi ara yazsana merak ediyorum. Seninle en son arifin manchester a attığı golü (penodat v2) konuşuyorduk. Kendimi Expro 1.4 bakarken buldum. Minöre de ön talepte bulundum bu arada. Sana dokunan yanıyor ????
benım beklentılerımı karsıladı fazlasıyla korkarak bulastıgım bır markaydı (zorlugundan dolayı ) çok şükür iyi gıdıyor şuan için ilerde ne olur belkı bır tane de era pro neden olmasın ??Güzel haber, sevindim! ???? Pek fazla olmuyor bu tip tanklar.
temmuz postası yeni geliyo susss [emoji1787] [emoji1787]
Prensip olarak kahve yoksa sipariş yok diyelim bence. Millennium, yorum var mı ortada? Yok. Öneri var mı? Var. Bu ne demek? Otomatik pas. ???????? Era pro da aynı. Kısa kısa notlar var sadece. Çay bile içilmez!belkı bır tane de era pro neden olmasın ??
1.4 yazacaksan Era pro yaparım ????Prensip olarak kahve yoksa sipariş yok diyelim bence. Millennium, yorum var mı ortada? Yok. Öneri var mı? Var. Bu ne demek? Otomatik pas. ???????? Era pro da aynı. Kısa kısa notlar var sadece. Çay bile içilmez!
Keşke, ama hazırlık lazım —çok zor şu aralar. ????1.4 yazacaksan Era pro yaparım ????