• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Stabwood ilk günden beri sevemedim. SBS modelinden sınra başka mod da kullanmak istemedim. O yüzden renk takıntım yok @Kanthal gibi. Zaten yaşıyacağım kadar yaşamışım. +- 1-2 yıl olsa ne olur olmasa ne olur ????????
Unutmuşum eklemede yapayım. Düz watt içim yapıyorum. Chip sıkıntımda yok ????????

@
Kanthal
Kanthal saman altından yürütüyor işlerini; alıp satmış oluyor biri sorunca ortaya çıkıyor falan ????
Başladığım dönemde biraz öyleydi. Sonrasında likit yapımına geçince olaya farklı bakmaya başlamıştım; ve pek parlak gelmemeye başlamıştı işin hardware kısmı. ????

Çok mantıklı. 4 yıldır satış yapmadan aynı atoları kullanıyorum. Sıkıntı????
Diğer açtığın konu içinde bi yorum yapayım buradan. En Premium likit en sevdiğin likittir.
Çok ta macera arama hayal kırıklığı yaşarsın. Hem maddi hemde manevi zarar edersin.
Bütün yorumlar kişisel likit konusunda. Başkasının en övdüğünü sen hiç beğenmezsin. Herkesin damak lezzeti farklı.
Tavsiyem, önce çevrenden dene beğenirsen al ;)

abicim bu düz era sanırım dimi pro modeli değil :)

Düz watt içim yapıyorum. Chip sıkıntımda yok

ben de düz watt içiyorum ama bu algının değişmesi gerektiği kanaatindeyim. çok diyemem ama elimden bazı modlar geçti. nasılsa ateşliyor diyemem.

mesela kizoku; cayır cayır ateşliyor bana göre değil. stabil mi evet ama beni memnun etmedi
mesela yihi; ince ayar yapılabildiğini söylüyor ama o kadar değil. stabil mi hayır.
aegis solo; hiç stabil değil ve dengesiz bir mod
dna c serisi: 250c ve 75c aynı diye biliyorum (250c kullandım 75c kullanmadım) kullandığım en stabil ve bir çok opsyion sunan bir çip. benim için efsane
dicodes bf60: dna c serisinden sonra ikinci sıraya yerleşir. boost konusunda dna daha başarılı olduğu için (boost konusuna aşağıda değinicem)
dna düz serisi: o kadar yavaş ki algılaması. stabil mi evet
asmodus: güzel bir çip. modların işçiliği kötü ama çip olarak dicodesin ardından üçüncü sırada gelir
axon çip: standard bir çip olmasına rağmen gayet başarılı bulduğum bir çip

boost konusunda neden bu kadar takıntılı olduğumu açıklayayım. boost tel yeniyken belli değerlede watt ya da voltu yukarı çekerek sonra ayarlanan watta geri dönerek daha keyifli bir içim sunuyor. dicodes bunu yaparken hissettiriyor ama dna c serisi daha keyifli ve hissettirmeden yapıyor. tel eskidikçe boost kısılabilir ya da kapatılabilir. böylece 1-2 gün daha uzun kullanım sunabilir.

bunların hepsi benim düşüncemden kaynaklı ve içim tarzıma göre değerlendirmedir

Son düzenleme:
Diğer açtığın konu içinde bi yorum yapayım buradan. En Premium likit en sevdiğin likittir.
Çok ta macera arama hayal kırıklığı yaşarsın. Hem maddi hemde manevi zarar edersin.
Bütün yorumlar kişisel likit konusunda. Başkasının en övdüğünü sen hiç beğenmezsin. Herkesin damak lezzeti farklı.
Tavsiyem, önce çevrenden dene beğenirsen al ;)
Ahh ahh üstat çevremde benden başka buharcı bir tek Allahın kulu yok. Neler çekiyorum ????

Geri