üstad ben 4ml e geçene kadar buharın sıcak olmasından şikayetçiydim... uzun olur derseniz bilemem tabi...Teşekkürler Genel olarak 2ml kullanıyorum fakat ionun 2 ml sinin biraz fazla sıcak buhar verdiği söyleniyor.,sıcağa karşı değilim lakin .0.90-1.1o ohm aralığında gorece yüksek veriyorsa problem.![]()
konsamasyon günüydü o gün ????@murcix ile İstanbulda 2.5 saat oturduk ama sormak aklıma gelmedi????
????????????konsamasyon günüydü o gün ????
Abi benim atoları kullandığım halini denemiş oldun, epey soğuk kullanıyorum. Ion 2 de gelmeden kısa bir süre önce bana ulaşınca çok fazla üstüne düşemedim ama 4ml tank ile almıştım. Haliyle ince tel kullanınca soğuk oluyor. Aroma performansı için şimdilik birşey diyemem ama ilk intiba olarak genel kanının gerisinde bulmuştum. Artık dönünce incik cincik test ederim.@murcix ile İstanbulda 2.5 saat oturduk ama sormak aklıma gelmedi????
Denemek isterseniz peno v2 mevcut kullanmıyorum. Köşede yatana kadar göndereyim deneyin. Memnun kalır iseniz sıfırını alırsınız. ÜstadCansın,teşekkürler kardeşim.o kadar vahim bir durum yok gönlüne sağlık.
Seviyorum sizleri, kardeşim ion V2 4 mm alip deneyeceğim, bakalım,keyfe keder işler bunlar siz kardeşleri yormaya değmez.çok teşekkürler.Denemek isterseniz peno v2 mevcut kullanmıyorum. Köşede yatana kadar göndereyim deneyin. Memnun kalır iseniz sıfırını alırsınız. Üstad
Amacım merak etmektense kendiniz deneyimleyin diye üstad
Sxk çıkartmıştı zaten 6 yıl önce
Ben de şaşırdım, hatta bi’ yanlışlık mı oldu acaba dedim. ????????Sxk çıkartmıştı zaten 6 yıl önce![]()
Lan adamların 100 liraya aldığı atomizere bak yaTaifun GT One RTA
Klasik mtl neyse o................Yorumları üstatlar yapsın.
Ekli dosyayı görüntüle 55132
Kapasite: 4.3ml
Çap: 23mm
Yükseklik: 46mm
Ekli dosyayı görüntüle 55133Ekli dosyayı görüntüle 55134
Ekli dosyayı görüntüle 55135
Toplamda sırasıyla 0,8 / 1,0 / 1,2 / 1,5 / 1,8 mm çapında beş seçenek sunulmaktadır. kit sadece 1,2 mm çapında bir numune içerecek.
Ekli dosyayı görüntüle 55136
Hava girişi, alt kısımdaki 1.2 / 1.6mm çapında vidalarla kapatılabiliniyor.
Fiyat 99 €
shop.smokersstore.de/
Yanlış anlamadıysam, hava kanalı/akışı değişecekmiş. Bu sayede, nikotin iletimi —önceki sisteme göre—normalleşecekmiş sanırım.DB forumunda biraz bahsi geçmiş bugün. TF GT One’daki revizyonu merak ettim. ????![]()