• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İngilizce sunumu da gelir yakında,
Olmuş gözüküküyor.baca istediğim özelliklerde gibi.dolumun altdan dolum olması beenim açımdan problem değil.sadece hava yüzüğüne iki delik neden açmışlar onu anlamadım.bunun yerine tek büyük bir vidalı delik ve buraya vidalanan 0.8-1.0-1.2--1.5. çaplarında delikleri olan pinler kullansalarmış daha kullanışlı ve işlevsel olurmuş gibi geldi bana fev gibi.????

Değerlendirme için teşekkürler @ehy

Almadığım iyi olmuş gibi görünüyor çünkü sıcak buharı ben de sevmiyorum. Alt ve üst pinleri ilgimi çekmişti ama efektif değilse tabi ki anlamı yok. Zaten üst 2mm kullanıyorlar genelde. MTL kullanan İngiliz Forum insanları pek bir sevdi bunu ama genel olarak sıcak buhar seviyorlar.
Kaşıntı varsa eğer diye soracaktım ama vazgeçtim, kaşıntı her daim var :)
Bu sebeple hala bishop denemediysen eğer bir denemeni tavsiye ederim :)

Ya bishop için kendime söz verdim bu fiyata almam diye, sözümü tutuyorum hala ???? kendimi kandırıp ayıp etmeyeyim kendime ???? elbet bir gün alacağım bishop ama şu an hedefte başka tanklar var.

Kendine yeni bir tane daha ato standı yapayım bari, yer kalmadı yine????

Ya bishop için kendime söz verdim bu fiyata almam diye, sözümü tutuyorum hala ???? kendimi kandırıp ayıp etmeyeyim kendime ???? elbet bir gün alacağım bishop ama şu an hedefte başka tanklar var.

Aldığında niye bu kadar bekletmişim demezsin umarım :)
Benim şuan sadece mod ihtiyacım var, bakalım ne olacak.

???? hepsini görsek aslında yapı olarak meraklı değilimdir ama merak etmiyor da değilim

@murcix üstad bir şey rica edeceğim. Fev için şuan tek pin 1.2 olarak kullanıyorum. Elinde var ise tek 1.2’ye denk gelecek çift pin ölçüsü nedir? 2x0.8 veya 2x0.9 mu olur.
Bugün hesap kısmı Fev konusunda yakın zamanda geçmişti. @Kanthal üstat paylaştı hatta.

1.2 yakını en iyi içimi ben 0.9 çifti kullanarak buldum. 1.3 gibi sanırım hissiyat olarak

Pası aldım ben o zaman. ???? İşe yarar bir şeyler çıkar umarım. ????
Ben de çok dişime dokunur bir parça göremedim. Siren 4 ve SC robot fazla küçük ve sıcak, evl tarzım değil, edge ve cabeo da ilgimi çekmedi.

Cloud 2 biraz iş yapar gibi ama sanırım Skyline R ulton klonu sipariş vereceğim bugün.

Bu arada şu scale RTA nasıldı hatirlamadim. Ne konuşup almamıştık acaba ????

Geri