comandante
Council
????
2F’te bir iki yeni parça vardı bu arada. ????Gambit?
Paslamışız, iyi etmişiz! ????
Ben de seyrettim. Smokerstore etiketi olmasa, direkt olumsuz yorum yapabilirdi gibi geldi bana. Aroma açısından, custard ve meyve profilinden bahsetmesi sevindirdi: Sacha’nın yorumuyla örtüşüyor (gibi). Denge bölgesinin biraz yukarısında, yani ağır krema grubundan biraz uzak, keskin olmayan meyve aromalarına yakın bir şeymiş gibi geldi bana. ????Siz ne düşünürsünüz bilemem ama Todd'un pek beğenmediğini gözlemledim.
NET yorumu
Niye ???? saldın ki şimdi öyle durduk yere ????
@murcix hocam siz tüm takım taklavatı paylaşacaktınız hatırlatayım bidaha dedim????????Eskiden alacağım tank illa ki siyah olmalıydı, neyse ki klon kullana kullana gözüm alıştı SS parçalara. Şimdi sadece estetik olarak hangi rengi beğendiysem onu alıyorum.
PC kullanımı ile ilgili de; Çin'de üretilen malzemenin adına güvenilmez, kalitesinden emin değiliz sonuçta. Cam tabi ki en iyisi ama tank tasarımı konusunda işlenebilir malzemelerle çalışmak farklılık yaratıyor estetik olarak. Bu nedenle 1-2 yıldır farklı ürünler görebildik diye düşünüyorum.
Şansıma severek kullandığım rotasyon atolarımın çoğu cam tanklı.☺
Sığmıyor işte, o yüzden diyorum toplu çekince hurdacı tezgahı gibi duruyor ????Kadraja sığacak mı acaba bende bunu merak ettim ????????????
panaroma çekim yap üstad ????????Sığmıyor işte, o yüzden diyorum toplu çekince hurdacı tezgahı gibi duruyor ????