aliemirkose
Community
Ben atolardan vaz geçtim ,hediyenin dibine eriştim. 0 mg yazıyor sen buna herhangi bir şey kattın mıSığmıyor işte, o yüzden diyorum toplu çekince hurdacı tezgahı gibi duruyor ????
Müsait bir zamanda görüşeceğiz .derya deniz bir firma ,bir iki sipariş vereceğim kızımın adresine bir ara gelme ihtimali var.Evet @Namca abi 6mg o likit. Benim likiti ne zaman kullanacağım belli olmadığı için nik'siz alıyorum hep. Kullanacağım zaman nik ilave edip çalkalıyor ve 1-2 gün de öyle bekliyorum. Sonra gömüyorum ☺
Bu aldığım firma zaten sipariş üzerine hazırlıyor, o nedenle demlenme süresi de lazım. Likit Nik'siz beklediğinde ömrü epey uzun oluyor. Bu nedenle de kullanacağım zaman ekliyorum işte.
Müsait bir zamanda görüşeceğiz .derya deniz bir firma ,bir iki sipariş vereceğim kızımın adresine bir ara gelme ihtimali var.![]()
???? @Namca abi benide unutma o siparişlerdeMüsait bir zamanda görüşeceğiz .derya deniz bir firma ,bir iki sipariş vereceğim kızımın adresine bir ara gelme ihtimali var.![]()
Tauren i kimseye kaptırmadan kendileri klonlamış ???? deck aynı, top cap sistem aynı, baca bile neredeyse aynı. Hava ayarı farklı gibi ama tam detaya girmemiş. Gerçi full açık hakkı bile tauren ile aynı ????
Yine bize çalışmış olacaksınızExV1.4 bugün satışa çıktı! ????????
Kendime de ???? çalışayım biraz dedim. ????
Almam, kesin bilgi yayalım ???????? Bunun yorumu @murcix ’ten gelebilir. Almam der, ama alır bence. ????
Özel sürüm masalı ve bilmem ben mi bulamadım bir incelemenin olmaması problem gibi.Almam, kesin bilgi yayalım ????
Hem dediğim gibi 1.2 versiyon var @comandante hediyesi ???? aldığım likitler demlensin rotasyona alacağım.
Gerçi bu özel seri, meraklısı kaçırmasın derim.
Çok ürün aldım buradan, Brexit öncesi çok avantajlı fiyatlar buluyordum ama şu an hem yüksek nakliye ücreti ve üstüne %20 vergi almaya başladılar. Fiyatlar bu şekilde normal seviyeye geliyor maalesef benim için.Bir de buraya baksanız .bizim şansımız yok maalesef.
Daha bugün çıkmış ya abi ????Özel sürüm masalı ve bilmem ben mi bulamadım bir incelemenin olmaması problem gibi.![]()
Çok ürün aldım buradan, Brexit öncesi çok avantajlı fiyatlar buluyordum ama şu an hem yüksek nakliye ücreti ve üstüne %20 vergi almaya başladılar. Fiyatlar bu şekilde normal seviyeye geliyor maalesef benim için.
İlgi alanımda olmadığında onu atlamış .sanki yıllardır adı geçiyormuş gibi geldi bana..????????????Daha bugün çıkmış ya abi ????
Pre-order idi her yerde.
V4 için satış öncesi Dampfwolke değerlendirmişti. Kafa karıştırıcı bir videoydu biraz; zaten ardından prototip açıklaması (?) ve ikinci bir video geldi diye hatırlıyorum. V1.4 için video olmaması iyi olmuş bu açıdan diye düşündüm. ESF’de de tuhaf diyaloglar döndüğünü hatırlıyorum, hatta seri numarası(?) gibi garip muhabbetler dönmüştü.Özel sürüm masalı ve bilmem ben mi bulamadım bir incelemenin olmaması problem gibi.![]()
Evet kıskandık ve yaptık diyelim ????????????Haset ede ede bu noktaya geldik mi¿ [emoji1787][emoji1787][emoji1787]. yine de uzuldum tabii