aliemirkose
Community
Renk çok güzelmiş bea kırmızı olsun beş fazla olsun????Katkı yapayım
Ekli dosyayı görüntüle 54747
Renk çok güzelmiş bea kırmızı olsun beş fazla olsun????Katkı yapayım
Ekli dosyayı görüntüle 54747
???? Otomatik pas benden de. ???? Ex V1.4 radarda şimdilik. ????Dabanca yapmışlar, ismi kesin Revolver olur ???? Sıcak buhar olur bu, rdta sevmiyom ben, cıx pass ????
Tuh ismi tutturamadım
???? Bishop’la kapanışı yaptım, bi’ daha asla diyorum. ????Tuh ismi tutturamadım
Ee bu Bishop'ın baş aşağı hali olmuş ????
Bana sıcak bu, bedava verseler almam ????
Ex V1.4, 2/4/6ml şeklinde. Tankın 6m’lik hali fena olmayabilir. ???????? Ölçüleri yazmalarını isterdim yine de. ????Fev'ciime çok alıştım, Dvarw ve ByKa9 29ga kanthal 11 watt'ta bile sıcak geliyor. Fev pastaneyi güzel verse serisini alır bir daha da aranmazdım ama işte hala bir umut bakınıyoruz. Birinin 'Sana 30cm bir ato lazım' dediğini duyar gibiyim![]()
hocam çok tehlikelisin , keşke euro 3,5 civarı olsa da bunlardan alsak
Biraz hareketlendi buhar piyasası —affetmem! ???? ????hocam çok tehlikelisin , keşke euro 3,5 civarı olsa da bunlardan alsak![]()
Açıkçası Expromizer serisi hep ilgimi cezbetse de alacak kadar da cezbedemedi ???? Bu köke dönüş ürününü de eğer sadece 4ml yada 6ml pei tanklı çıkartsalardı o zaman radarıma girerdi ama bir ton tanklı set ürünler artık ilgimi çekmiyor, mesela Dvarw aldık 2ml 3,5ml camlı tanklar ve pc tankların hepsi aldığımdan beri yatıyor 5ml harici kullanmıyorum, biliyorum ki bunu alsam da kullanmayacağım. Ben bu seti alacağım da sonra bunların pei tanklarını alacağım da ohooo.. Üstadlardan biri alıp da üff bu mikemmelmiş demediği sürece benden pas. Uzaktan radar ????Ex V1.4, 2/4/6ml şeklinde. Tankın 6m’lik hali fena olmayabilir. ???????? Ölçüleri yazmalarını isterdim yine de. ????![]()
Aslında iyi bir mühendislik ile yapıldıysa, hava akımı hedeflenen şekilde şekillendirilebiliyorsa, iyi Rdta'larda korkutucu bir sıcaklık olmuyor. Benim günlük kullandığım bir RDTA'** var mesela, dvarw vb atomizerlerden daha soğuk, Ion V2 kıvamında.Tuh ismi tutturamadım
Ee bu Bishop'ın baş aşağı hali olmuş ????
Bana sıcak bu, bedava verseler almam ????
Fev'ciime çok alıştım, Dvarw ve ByKa9 29ga kanthal 11 watt'ta bile sıcak geliyor. Fev pastaneyi güzel verse serisini alır bir daha da aranmazdım ama işte hala bir umut bakınıyoruz. Birinin 'Sana 30cm bir ato lazım' dediğini duyar gibiyim![]()
Ambition Mods / The Vaping Gentlemen Club Ripley MTL/RDL RDTA
Ekli dosyayı görüntüle 54780Ekli dosyayı görüntüle 54781
malzemesi: paslanmaz çelik Atomizer
tipi: RDTA
Kapasite: 3.2ml
Çap: 22mm
Yükseklik: 52mm damla tipi
Konnektör: 510, pin altın kaplama
Ağırlık: 45g
Ekli dosyayı görüntüle 54782Ekli dosyayı görüntüle 54783
Ekli dosyayı görüntüle 54784Ekli dosyayı görüntüle 54785
Ekli dosyayı görüntüle 54786Ekli dosyayı görüntüle 54787
Ekli dosyayı görüntüle 54788Ekli dosyayı görüntüle 54789
www.ambitionmods.com/
Hava akımı ilginç.Likit besleme değişik.Paket içeriği iyi biri alsa kullansada bilsek neymiş.
buralar karışır ben kaçar.
Ben Brunhilde kullandım, Rope'lardan yukarı likit çıkışlı sistemler gördüğüm kadarı ile sorunsuz. Hail hazırda kullandığım RDTA'da sistem direk pamuklu, rope yok ama yine de hiç dry hit yemedim. Mod devamlı (içerken dahil) 90 derece değilse dry hit yememeni sağlayacak hassaslık için gerekli hesaplamalar yapılmış. Sizi tedirgin edecek olan dry hitten öte sıcaklık olmalı. Sıkı içimde RDTA'lar oldukça sıcak olabiliyorlar. Benim gibi tek delikte 1,5mm hava deliği kullananlar için RDTA'lar diğer RTA'lar kadar soğuk.Bu tarz atomizerlerden nedense hep cekindim. Sanki akitacakmis ya da dryhit yiyecekmisim gibi geliyor. Bu yuzden ne brunhild ne de profile rdta kullanmayi denemedim bile.
????hocam kendin kendini kaşımış gibi olmuşsun. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanınDeneyelim ????
Ekli dosyayı görüntüle 54819