• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen hocam. Artık ondan sonrasına biz kendimizi atoya uydururuz. :LOL:

Siz ne yaptınız hocam. Yolda mı, vardı mı, beklemede mi :giggle:
Acikcasi henuz siparis vermedim zira cogu yer paypal kapatinca biraz bekledim. online alisveris icin kart cikarttim falan biraz aksadi surec. tauren ve perseus satisa cikinca onden onlari siparis ettim. Bir de merak ettigim bishop var, belki ayni yerden denk gelir mi diye su an bekliyorum. Birde burasi tatil surecinde olunca bekleyeyim dedim ama mutlaka alacagim SXK klonunu.

Acikcasi henuz siparis vermedim zira cogu yer paypal kapatinca biraz bekledim. online alisveris icin kart cikarttim falan biraz aksadi surec. tauren ve perseus satisa cikinca onden onlari siparis ettim. Bir de merak ettigim bishop var, belki ayni yerden denk gelir mi diye su an bekliyorum. Birde burasi tatil surecinde olunca bekleyeyim dedim ama mutlaka alacagim SXK klonunu.
Hea iyi yapmışsınız hocam. Daha öncede konuşmuştuk ilk çıkanı almak her zaman sakat oluyor. Benimkisi ya bir daha bulamazsam korkusu. Malum memlekette heran herşey olabiliyor :LOL:
Perseusu bende büyük hevesle bekliyordum. Derin decklere ayrı bir ilgim var hemde cam tank olanağıda var. Onunla yakın bir saatte buluşmuş olacağım bugün geldi galiba. :love:

Hea iyi yapmışsınız hocam. Daha öncede konuşmuştuk ilk çıkanı almak her zaman sakat oluyor. Benimkisi ya bir daha bulamazsam korkusu. Malum memlekette heran herşey olabiliyor :LOL:
Perseusu bende büyük hevesle bekliyordum. Derin decklere ayrı bir ilgim var hemde cam tank olanağıda var. Onunla yakın bir saatte buluşmuş olacağım bugün geldi galiba. :love:
O konuda haklisiniz, gecen yil bir donem her yer KA V7 kayniyordu, ah aldim/alacagim derken yok oldu, V8 e de bir donem kimse hallenmeyince almadim ama sonra baktim bu isler oyle olmuyor en guzeli kendin denemektir diyip merak ettigim yada uygun buldugum her seyi denemeye basladim :) o nedenle sakat olma kismi biraz gozardi benim icin.

klon isi bilirsiniz ki urunden urune degisiklik gosteriyor fakat SXK bir standart yakaladi gibi. her urunu kullanilir seyiyede oluyor. Hatta malumunuz bizim cogu yerli ureticilerin de bir standart sorunu oldugu dusunulunce yine SXK'dan penodat V2 denesem mi diye dusunmuyor degilim ????

ekleme:
Perseus gelince genel durum hakkinda fikrinizi beklerim.

adamin biri gibi sunu da koyayim :coffee:
:LOL:

O konuda haklisiniz, gecen yil bir donem her yer KA V7 kayniyordu, ah aldim/alacagim derken yok oldu, V8 e de bir donem kimse hallenmeyince almadim ama sonra baktim bu isler oyle olmuyor en guzeli kendin denemektir diyip merak ettigim yada uygun buldugum her seyi denemeye basladim :) o nedenle sakat olma kismi biraz gozardi benim icin.

klon isi bilirsiniz ki urunden urune degisiklik gosteriyor fakat SXK bir standart yakaladi gibi. her urunu kullanilir seyiyede oluyor. Hatta malumunuz bizim cogu yerli ureticilerin de bir standart sorunu oldugu dusunulunce yine SXK'dan penodat V2 denesem mi diye dusunmuyor degilim ????

ekleme:
Perseus gelince genel durum hakkinda fikrinizi beklerim.

adamin biri gibi sunu da koyayim :coffee:
:LOL:
Sxk iyi cidden daha üzmedi benide. İnşallah bunlarda da üzülmeyiz.

Perseus işi bende. Hatta akşama ilk izlenimi tarif etmeye çalışırım hocam. Kahvede önemli tabii :LOL:

Era icin bunlara gerek kalmayacak ;)

Yaw bende de ilginc bir durum var. urunu alinca daha elime gecmeden heyecani dusuyor, baska bir urune hallenme basliyor.
2 gundur aklimda Tokamak var, hadi hayirlisi :LOL:

Yeni çıkanlar kısmına başlık açmıştım, ama onaylanmadı herhalde. Tokamak rda diye bir şeye rastladım. İsmi ilginç. ???? Buraya eklemiş olayım,

Ekli dosyayı görüntüle 48522
Ekli dosyayı görüntüle 48523
Ekli dosyayı görüntüle 48524

Sahsen Auguse firmasini sevdim. 2 atosunu kullandim memnuniyetle. V1.5 Ses konusunda uzse de performans konusunda beni tatmin etti.
adamlar bu ara drip-tip saliyor piyasaya ki bir tanesini begendim ben. - drip-tip -
Era V2 cikar mi? Sanmiyorum. yeterince guzel bence. 16 mm olani da V0.5 diyelim o zaman :) adi ayni napim ERA S :LOL:
Khaos icin de cok dusundum alsam mi diye ama benzer yapidaki atolari sicak buhardan oturu kullanamadim. Ayni senaryoyu yeniden okumak istemedim diyeyim.

V2 çıkmayabilir, evet, ama evrene mesajı göndermek lazım! ???? Bi’şıp V2 de olur, FeV V5 de olur. Gönderelim mesajı!????‍♂️ Farklı tasarımlar istiyoruz: #makeMTLgreatAgain!????

Bu sene bırakma planım var, bana n’oluyorsa artık?!?????

IMG_20201230_201819.jpgIMG_20201230_202338.jpgIMG_20201230_212039.jpg
GG Perseus Rta (SXK Klonu)

Atoya kendimce hızlıca sirke su banyosu yaptırdım. Kuruttum falan derken kuruluma başladım.

Malzemelerden bahsetmek gerekirse;
Hepsi işlevini yerine getiriyor sayılır. Ancak üst captan, alt hava yüzüğüne kadar geçir kilitle şeklinde bir sistem kullanıldığından, neresinden tuttuğumuza dikkat etmek lazım gibi, mesela likit dolumu açarken likit besleme dönebiliyor. Yada moda takarken hava ayar yüzüğü yerinden oynayabiliyor gibi.
Neyse bunlara zamanla alışırız artık.

Driptip iç çapı geniş ancak dış çapıda etli değil hissiyatı güzel. Kullanılabilir yani.

Tel pamuk kurulum kısmında yaşadıklarımdan bahsedeyim biraz;

Kurulumda kullandığım malzemeler; 28 ga SS316L tel ile 2.5 mm. Pamuk CB Prime. Likit Bear Long.

Teli bacaklar üste gelecek şekilde yani normalde yaptığımız montajın tersine yaptım. Normal bacaklar alta gelecek şekilde kurulum yapılmıyor. +- kutupların ters konumundan dolayı. Buna sonra bir bakacağım videolarda dikkat etmemiştim. :)

Ayrıca teli kutup vidalarıyla sabitlemeye çalışırken ince geldi (28 ga) arada boşluk kaldığından sabitlenmedi. Bu nedenle vida altını nişan alarak sıktım ve tutturdum. :)

Pamuklamada ise 2.5 mm lik coilin pamuğu besleme kanallarını rahatlıkla dolduruyor sadece pamuğu uzun kullanmak lazım tabi coil konumuna göre değişir.

Kısacık bir deneme sürüşü sonunda içim keyfinden bahsetmek gerekirse;
Sessiz hiç rahatsız etmedi.
Sıkılık, beraberinde aldığım aldığım hava pinlerinden 1.2 ile kullandım. 1.3-1.4 gibi geliyor tahminen. Sıkı içim isteyene 1 mm şart ama bana yetiyor. Anlayacağınız üzere biraz kaçak var gibi ancak çokta rahatsız edici seviyede değil. Aslında bu pinler ile olmaması lazım diye düşünüyordum anlamadım. Belki benden ötürü bir sıkıntı vardır.

Sıcaklık 4 ml lik tank ile kullandım. Atonun kendisi dokunduğunuzda hızlı ısındığını belli ediyor. Ama içerken gayet ılık-serin çok güzel.

Buharı gayet yoğun ve dolgun veriyor. Neredeyse dtl buharı havasında olacak namıssız.

Gelelim vuruma, bence kullandığım flash 4.5S 3.5 mllik diamond bellcap ile aynı sayılır.
Zımpara şeklinde değil, spica pro tarzında keskin, tok bir şekilde gayet yerli yerinde şuan için.

Aroma konusunda ise daha ilk kurulum ne söylesem boş olabilir ancak ne armed, nede eagleye benzemiyor. Vurumdan kaybetmiş olabilir belki ancak gayet iyi seviyede aroma kazanmış. Kullandığım likit bear longu seçme sebebim bu aralar çokça atoda denememden dolayı oldu. Kimi ato bu aromanın pastane kısmına yoğunlaşıyor kimisi mat isli kısmına. Bunda dengede kaldı.

Özetle; Tel pamuk kurulumu basit. Ama diğer parçalarda GG atolarına yakışır şekilde uğraştırıcı,cins özellikleri var. Vurum aroma dengesi, sessizliği içim keyfi yerinde. Ben sevdim ve aldığıma değdi diye düşünüyorum umarım birazcık kafalarda canlandırabilmişimdir birşeyler
@murcix @Kanthal hocam başta olmak üzere ilgilenen arkadaşların bilgisine. İyi akşamlar. :)

Son düzenleme:
Geri