• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 50209Ekli dosyayı görüntüle 50210Ekli dosyayı görüntüle 50211
Atoya kendimce hızlıca sirke su banyosu yaptırdım. Kuruttum falan derken kuruluma başladım.

Malzemelerden bahsetmek gerekirse;
Hepsi işlevini yerine getiriyor sayılır. Ancak üst captan, alt hava yüzüğüne kadar geçir kilitle şeklinde bir sistem kullanıldığından, neresinden tuttuğumuza dikkat etmek lazım gibi, likit dolumu açarken likit besleme dönebiliyor. Yada moda takarken hava ayar yüzüğü yerinden oynayabiliyor gibi.
Neyse bunlara zamanla alışırız artık.

Driptipi iç çapı geniş ancak dış çapıda etli değil hissiyatı güzel. Kullanılabilir yani.

Tel pamuk kurulum kısmında yaşadıklarımdan bahsedeyim biraz;

Kurulumda kullandığım malzemeler; 28 ga SS316L tel ile 2.5 mm. Pamuk CB Prime. Likit Bear Long.

Teli bacaklar üste gelecek şekilde yani normalde yaptığımız montajın tersine yaptım. Normal bacaklar alta gelecek şekilde kurulum yapılmıyor. +- kutupların ters konumundan dolayı. Buna sonra bir bakacağım videolarda dikkat etmemiştim. :)

Ayrıca teli kutup vidalarıyla sabitlemeye çalışırken ince geldi (28 ga) arada boşluk kaldığından sabitlenmedi. Bu nedenle vida altını nişan alarak sıktım ve tutturdum. :)

Pamuklamada ise 2.5 mm lik coilin pamuğu besleme kanallarını rahatlıkla dolduruyor sadece pamuğu uzun kullanmak lazım tabi coil konumuna göre değişir.

Kısacık bir deneme sürüşü sonunda içim keyfinden bahsetmek gerekirse;
Sessiz hiç rahatsız etmedi.
Sıkılık, beraberinde aldığım aldığım hava pinlerinden 1.2 ile kullandım. 1.3-1.4 gibi geliyor tahminen. Sıkı içim isteyene 1 mm şart ama bana yetiyor. Anlayacağınız üzere biraz kaçak var gibi ancak çokta rahatsız edici seviyede değil. Aslında bu pinler ile olmaması lazım diye düşünüyordum anlamadım. Belki benden ötürü bir sıkıntı vardır.

Sıcaklık 4 ml lik tank ile kullandım. Atonun kendisi dokunduğunuzda hızlı ısındığını belli ediyor. Ama içerken gayet ılık-serin çok güzel.

Buharı gayet yoğun ve dolgun veriyor. Neredeyse dtl buharı havasında olacak namıssız.

Gelelim vuruma, bence kullandığım flash 4.5S 3.5 mllik diamond bellcap ile aynı sayılır.
Zımpara şeklinde değil, spica pro tarzında keskin, tok bir şekilde gayet yerli yerinde şuan için.

Aroma konusunda ise daha ilk kurulum ne söylesem boş olabilir ancak ne armed, nede eagleye benzemiyor. Vurumdan kaybetmiş olabilir belki ancak gayet iyi seviyede aroma kazanmış. Kullandığım likit bear long seçme sebebim bu aralar çokça atoda denememden dolayı oldu. Kimisi pastane kısmına yoğunlaşıyor kimisi mat isli kısmına. Bundan dengede kalmış.

Özetle; Tel pamuk kurulumu basit. Ama diğer kısımlardan GG atolarına yakışır şekilde uğraştırıcı,cins özellikleri var. Vurum aroma dengesi, sessizliği içim keyfi yerinde. Ben sevdim ve aldığıma değdi diye düşünüyorum umarım birazcık kafalarda canlandırabilmişimdir birşeyler

@murcix @Kanthal hocam başta olmak üzere ilgilenen arkadaşların bilgisine.iyi akşamlar. :)

Bu arada ürün sxk klonu orjinalini nereden bulalım :)

Güzel inceleme olmuş hocam, elinize sağlık. Benim bir sorum var, günlük rotasyona girer mi? Elinizin gideceği ilk atomizer olur mu? :) Ya da haftada ayda bir sararım mı dersiniz?

@Ecuaraci üstat paylaşım ve değerlendirme için çok teşekkür ederim. İlk gün, ilk el. Bir süre sonra çok daha iyi olur böyle başladıysa. O açıdan sevindim.

Genel karakter olarak bana da uyum sağlayacak gibi. Ben de yedek pinleri ile birlikte aldım. @Elvis üstat da hava kaçağı gibi bir durumdan söz etmişti. En kötü 1mm ile yeterli sıkılık sağlanır.

Benimki de umarım 2-3 gün içinde gelirse ilk izlenimlerimi paylaşırım.

Teşekkürler tekrar ????????‍♂️

Güzel inceleme olmuş hocam, elinize sağlık. Benim bir sorum var, günlük rotasyona girer mi? Elinizin gideceği ilk atomizer olur mu? :) Ya da haftada ayda bir sararım mı dersiniz?
Malum ilk deneyim başımıza günlük kullanımda besleme, akıtma gibi problemler getirirmi bilemiyorum. Ama bahse konu sorunları yaşatmazsa içim keyfi gayet iyi geldi hocam. Tel-pamuk kurulumu kolay zaten yapısından anlamışsınızdır. Moda dikkatlice taktıktan sonra sorun yaşatmaz gibi geliyor. Öyle olursa günlük kesin yanımda taşırım hocam. Yinede bir kaç gün daha deneyip size tekrar yorumda bulunurum hocam.

@Ecuaraci üstat paylaşım ve değerlendirme için çok teşekkür ederim. İlk gün, ilk el. Bir süre sonra çok daha iyi olur böyle başladıysa. O açıdan sevindim.

Genel karakter olarak bana da uyum sağlayacak gibi. Ben de yedek pinleri ile birlikte aldım. @Elvis üstat da hava kaçağı gibi bir durumdan söz etmişti. En kötü 1mm ile yeterli sıkılık sağlanır.

Benimki de umarım 2-3 gün içinde gelirse ilk izlenimlerimi paylaşırım.

Teşekkürler tekrar ????????‍♂️
Sıkılık ve diğer konularda da size mutlaka uyacak diye tahmin ediyorum. Ortak dostumuz by ka v8 den dolayı bu düşüncem tabi. Kaçak çok fazla rahatsız edici seviyede değil hocam.
Çok teşekkür ederim. İlginiz güzel düşünceleriniz için artık bunun merakınıda sildim kafadan sırada v9 kaldı. :love:

Teşekkürler @Ecuaraci keyifle okudum. ????:coffee: Aromanın dengeli olması epey dikkatimi çekti. Durduk yere aldık yine ????????‍♂️
Bende şaşırdım ama şuan için tek aroma denemesiyle gayet yerinde geldi. Öyle çok fazla değil ama aroma atosu olarak anlatmış olmayayım. Ama net ve güzel. Daha baharat tütün-pastane tütün de denerim onlarla ilgili de haberdar ederim hocam.
Bu arada güzel düşünceleriniz için çok sağolun hocam :love:

Tren bileti var, trene bileeet ???? biznızklas lazım mı hocam ????
????

Bende şaşırdım ama şuan için tek aroma denemesiyle gayet yerinde geldi. Öyle çok fazla değil ama aroma atosu olarak anlatmış olmayayım. Ama net ve güzel. Daha baharat tütün-pastane tütün de denerim onlarla ilgili de haberdar ederim hocam.
Bu arada güzel düşünceleriniz için çok sağolun hocam :love:
Tekrar teşekkür ettim. ???? Denge bölgesinde iş yapan atomizerler ilgimi hemen çekiyor.????

Geri