qersnc
Council
V4 için kılın kıpırdarmı peki????Prime için kılım kıpırdamaz ????
V4 için kılın kıpırdarmı peki????Prime için kılım kıpırdamaz ????
bilerek klavye hatası yapmışım ???????? tokamak mış ????????????Aramasın bende var????Ekli dosyayı görüntüle 50214
aromacılar likitçiler banlanmadıkça senin iş zor. umut bağlama yönetime ???? ????Sayın Sevgili yönetici @Koba gelsede hepimizi bir kaç ay banlasa'da, zehirden kurtulsak, kurtulurmuyuz ki acep????????
O zaman onları banlasınlar????aromacılar likitçiler banlanmadıkça senin iş zor. umut bağlama yönetime ???? ????
Kullanmadım abi, lakin çok parçalı falan gelmez sana sanki.V4 için kılın kıpırdarmı peki????
Hahhaa kokutan????Kullanmadım abi, lakin çok parçalı falan gelmez sana sanki.
Tokmak aramıyorum kokutan ???? bilerek klavye hatası yaptım, zor oldu ama yaptım ???? var hemen ulaşabileceğim yerde emme £55 eder mi onu çözemiyorum ????????
Üretici de vermiş 3-4 yere hepsi aynı fiyattan satıyor.
Abi alıyordum, çok umutluydum ama alacağım gün sitenin paypal hesabı kapandı. Ben de rotayı başka aromalara kırdım. Hatta likit konusunda yazmıştım sanki ????
Alevk.imya'da gördüm 8 çeşidi varAbi alıyordum, çok umutluydum ama alacağım gün sitenin paypal hesabı kapandı. Ben de rotayı başka aromalara kırdım. Hatta likit konusunda yazmıştım sanki ????
Kendi sitesine gir, en çok yorum alanlara göre listele, daha iyi fikir verir.
Nerede buldun bir de bu markayı?
Hey maşallah kömür olmuş????Abi deminden beri bakıyorum benim yaptığım listeye ama bulamadım.
Bu arada bunlar net tütün. Maksimum 1.5-2ml içince bobin zift gibi oluyor. Bilgin olsun.
Yani böyle ????
Ekli dosyayı görüntüle 50217
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????Gereksiz pahalı bence.
Bunlar ne kadar bilmiyorum ama al dene abi, belki alternatif denk gelir.
Bugüne kadar bu şekilde deneme yaparak kaç tane güzel aroma yakaladım. Şu an elimdeki atolardan rotasyona aldığım 9-10 ato var, hepsinde farklı likit var. Ve hepsi de benim damak tadıma göre. Yetinmedim ve daha yeni 7-8 çeşit daha demledim. Yani boşuna ato almıyorum ????
Vesselam bir sürü tekil olarak bir işe yaramayan aroma kullanmak yerine böyle kendine has hedef aromalar alıp onları deniyorum. Damak tadıma uygun olmayanlara ufak dokunuşlar yapıyorum yahut çorba yapıyorum ????
O yüzden al dene abi.