• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi alıyordum, çok umutluydum ama alacağım gün sitenin paypal hesabı kapandı. Ben de rotayı başka aromalara kırdım. Hatta likit konusunda yazmıştım sanki ????

Kendi sitesine gir, en çok yorum alanlara göre listele, daha iyi fikir verir.

Nerede buldun bir de bu markayı?
Alevk.imya'da gördüm 8 çeşidi var

Gereksiz pahalı bence.

Bunlar ne kadar bilmiyorum ama al dene abi, belki alternatif denk gelir.

Bugüne kadar bu şekilde deneme yaparak kaç tane güzel aroma yakaladım. Şu an elimdeki atolardan rotasyona aldığım 9-10 ato var, hepsinde farklı likit var. Ve hepsi de benim damak tadıma göre. Yetinmedim ve daha yeni 7-8 çeşit daha demledim. Yani boşuna ato almıyorum ????

Vesselam bir sürü tekil olarak bir işe yaramayan aroma kullanmak yerine böyle kendine has hedef aromalar alıp onları deniyorum. Damak tadıma uygun olmayanlara ufak dokunuşlar yapıyorum yahut çorba yapıyorum ????

O yüzden al dene abi.

Gereksiz pahalı bence.

Bunlar ne kadar bilmiyorum ama al dene abi, belki alternatif denk gelir.

Bugüne kadar bu şekilde deneme yaparak kaç tane güzel aroma yakaladım. Şu an elimdeki atolardan rotasyona aldığım 9-10 ato var, hepsinde farklı likit var. Ve hepsi de benim damak tadıma göre. Yetinmedim ve daha yeni 7-8 çeşit daha demledim. Yani boşuna ato almıyorum ????

Vesselam bir sürü tekil olarak bir işe yaramayan aroma kullanmak yerine böyle kendine has hedef aromalar alıp onları deniyorum. Damak tadıma uygun olmayanlara ufak dokunuşlar yapıyorum yahut çorba yapıyorum ????

O yüzden al dene abi.
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????

Geri