MoNoT10
Council
@comandante gülüp gülüp geçiyorsun mesajlarima haydarkolikler olarak ilk siraya @murcix ikinci siraya aromasever @qersnc ucuncu siraya da ikinici true yu aldigindan beri seni koydum ????
Su tobacco bastards NO:37 var ya. True ile ne gidiyor bilemezsin, offff diyorum. Her puf ayri bir zaman ve mekan. Tum modlara ayni duzeni kurasim geliyor. Yok boyle bir ikili@comandante gülüp gülüp geçiyorsun mesajlarima haydarkolikler olarak ilk siraya @murcix ikinci siraya aromasever @qersnc ucuncu siraya da ikinici true yu aldigindan beri seni koydum ????
Haydarı kırdım kafamda didim ya. Bu arada true 4 olacak sanki ????????@comandante gülüp gülüp geçiyorsun mesajlarima haydarkolikler olarak ilk siraya @murcix ikinci siraya aromasever @qersnc ucuncu siraya da ikinici true yu aldigindan beri seni koydum ????
Latife üstat latife elbet bizimkisi ????Hic oyle oralarda diye belirtme. Ne urunler goruyoruz Turkiye piyasasinda.
Adam yanina 2 setup alsa, cebinde 8-10binle geziyor yaniUstune telefon, saat, aksesuar desen 25bin
kiskaniyoruz tabi ????
hem bir yere gelmeye calistigim yok, takiliyorum keyfe keder![]()
Su tobacco bastards NO:37 var ya. True ile ne gidiyor bilemezsin, offff diyorum. Her puf ayri bir zaman ve mekan. Tum modlara ayni duzeni kurasim geliyor. Yok boyle bir ikili![]()
Yatacak yerin yok abiiiiiiiggggghhhhhg ????Haydarı kırdım kafamda didim ya. Bu arada true 4 olacak sanki ????????
yurtdışı çalışmıyom ben. yerli malı hepEdit : abi yeni true nun yanina su arkadaşın bahsettiği aromadan da yaz 50 -100 ml ondan da alalim ????????????
“Seni de true sahibi yapacagiz merak etme”derken yesilcam aktörü olarak dedim dion ????yurtdışı çalışmıyom ben. yerli malı hep![]()
![]()
![]()
Hocam ne lazim onu de elimde varsa hediyem olsun ???? uc ato iki mod var 12 den vurursan senindirYok mu ya eskilerinden sıkılan, ilan açacak bir dost? Kaşınıyorum ama arıyorum ilanı açmaktan yoruldum![]()
yemedim@otgunz hocam biz de herbiri farkli oyle birinden uc bes tane elimize toplayip biri ciksa titremeyiz
Elimizde tek var giderse sevdigimize gitti der seviniriz ????????????
Ustat senin de denemedigin yoktur kiYok mu ya eskilerinden sıkılan, ilan açacak bir dost? Kaşınıyorum ama arıyorum ilanı açmaktan yoruldum![]()
GAZMAN mısın sen ????Vallahi yazmayacaktim @murcix in suçu ????
Verdi gazı verdi gazı ????????????
True 4 mu oluodu sat birini sat senGAZMAN mısın sen ????
Ben yokum ya, bittim bittim@comandante gülüp gülüp geçiyorsun mesajlarima haydarkolikler olarak ilk siraya @murcix ikinci siraya aromasever @qersnc ucuncu siraya da ikinici true yu aldigindan beri seni koydum ????