• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Klonu çabuk çıkar bence de, affetmezler bunu! ????

Özelliklerinin muhabbeti geçmiş şurada,
İlk yazılanı okudum şimdi, yok şöyle uğraştık böyle uğraştık geçirecekler belli ????
Tank doluyken deck'e kolay erişim, sarımı bozmadan afc pin değişimi, afc pinler ss, üstten dolumu bu sefer çok kolay yaptık demişler. İlgimi cezbetti valla. Tek korkum buhar sıcaklığı çünkü kısa olacak belli. Neyse bu ato daha çıkacak sonra klonları çıkacak da millet alacak da yorumlar gelecek de, ohoo. Radarıma alırım ama beklentimi ve ilgimi düşük tutacağım ki böylelikle göz açıp kapayıncaya kadar gelir ellerime ????

Hızlıca seyretme fırsatım oldu. Aroma yorumu da yapılmış, ‘custard’ üzerinden. İyi denmiş —şaşırmadım açıkçası bu sonuca. ????‍♂️ Satış öncesi İtalyan gençliğinden de yorum gelirse fena olmaz bence. ????‍♂️

24 mm ato ama 2 ml likit alıyor.:eek: kırılmasın diye camı çok kalın yapmışlar.
çok alengirli bu ato. bekleyenleri üzmese bari :unsure:

2 yıldır piyasayı az çok merakla takip ediyorum ama böyle bir sistem görmedim. Daha önce de pek yapıldığını düşünmüyorum zira illa ki denk gelirdik.

Benim açımdan sıkıntı olacak şey, camı kolayca çıkartsak bile baca etrafını ve diplerini silmek kurutmak. Bir de alyan vidaları sevmiyorum. Gerisi tamamdır bana göre. Bir de belki bir sürpriz yaparak SS olanı alabilirim. siyah takıntım kırılabilir bu ato için.

Boğaz vurumu düşük denilmiş, umarım en azından hissedilir düzeyde çıkar.

Banko alacağım bunu ben.

2 yıldır piyasayı az çok merakla takip ediyorum ama böyle bir sistem görmedim. Daha önce de pek yapıldığını düşünmüyorum zira illa ki denk gelirdik.

Benim açımdan sıkıntı olacak şey, camı kolayca çıkartsak bile baca etrafını ve diplerini silmek kurutmak. Bir de alyan vidaları sevmiyorum. Gerisi tamamdır bana göre. Bir de belki bir sürpriz yaparak SS olanı alabilirim. siyah takıntım kırılabilir bu ato için.

Boğaz vurumu düşük denilmiş, umarım en azından hissedilir düzeyde çıkar.

Banko alacağım bunu ben.
almasan şaşırırdım. kaşıntılısın ???? ????

Likit besleme şeklinde benzeri Purity belki? Şu an kullanıyorum nbase ile. ???? Boğaz vurumu konusunda Pbusardo “harsh vape” demişti galiba (videoya yapılan yorumlar bölümünde). 2.5mm düz tel (ve clapton) kapatamıyor hava boşluğunu galiba —yani, (profil pek değişmeden) tahriş edebilecek bir durum mümkün olabilir.????‍♂️

Geri