comandante
Council
yok yok buhara devam.Üzüldüm şimdi! Sorun yoktur umarım. ????![]()
başzehircim @murcix e karşı panzehir yaptırdım bugün.
yan etki ters etki filan göstermezsem zehir almam artık

goygoya devam ederiz dabikim

yok yok buhara devam.Üzüldüm şimdi! Sorun yoktur umarım. ????![]()
Piyasada yaprak kıpırdasa haberin oluyor, bende mi kalsaydı ???????? ihalesi yine bana kaldı.????????
İlk yazılanı okudum şimdi, yok şöyle uğraştık böyle uğraştık geçirecekler belli ????Klonu çabuk çıkar bence de, affetmezler bunu! ????
Özelliklerinin muhabbeti geçmiş şurada,
Hızlıca seyretme fırsatım oldu. Aroma yorumu da yapılmış, ‘custard’ üzerinden. İyi denmiş —şaşırmadım açıkçası bu sonuca. ????Satış öncesi İtalyan gençliğinden de yorum gelirse fena olmaz bence. ????
![]()
Daha önce yapılmış mı bu hava ayarı sistemi bilmiyorum, ama bu haliyle bana da biraz ‘kaçırılmış fırsat’ işi gibi geldi. ????24 mm ato ama 2 ml likit alıyor.kırılmasın diye camı çok kalın yapmışlar.
çok alengirli bu ato. bekleyenleri üzmese bari![]()
almasan şaşırırdım. kaşıntılısın ???? ????2 yıldır piyasayı az çok merakla takip ediyorum ama böyle bir sistem görmedim. Daha önce de pek yapıldığını düşünmüyorum zira illa ki denk gelirdik.
Benim açımdan sıkıntı olacak şey, camı kolayca çıkartsak bile baca etrafını ve diplerini silmek kurutmak. Bir de alyan vidaları sevmiyorum. Gerisi tamamdır bana göre. Bir de belki bir sürpriz yaparak SS olanı alabilirim. siyah takıntım kırılabilir bu ato için.
Boğaz vurumu düşük denilmiş, umarım en azından hissedilir düzeyde çıkar.
Banko alacağım bunu ben.
Everzon da 39.99 dan 32.83 Dolarsa düşmüşHızlıca seyretme fırsatım oldu. Aroma yorumu da yapılmış, ‘custard’ üzerinden. İyi denmiş —şaşırmadım açıkçası bu sonuca. ????Satış öncesi İtalyan gençliğinden de yorum gelirse fena olmaz bence. ????
![]()
3f az daha uyguna satıyor ama bir ay var görünüyordu en son baktığımdaEverzon da 39.99 dan 32.83 Dolarsa düşmüş![]()
$25’i görse keşke fiyat. ????Everzon da 39.99 dan 32.83 Dolarsa düşmüş![]()
ocak ayına ön sipariş topluyor çoğu yer ,çıkmadan fiyat düşürmek ilginç geldi bana. sadece .3f az daha uyguna satıyor ama bir ay var görünüyordu en son baktığımda
3f'den PayPal haricinde alışverişin bir yolu var mı hocam?3f az daha uyguna satıyor ama bir ay var görünüyordu en son baktığımda
PayPal vape sitelerine ödeme sistemini kapadı diye biliyorum. 30 un üzerinde sitede ödeme yapılamıyor galiba.3f'den PayPal haricinde alışverişin bir yolu var mı hocam?
Her yerden PayPal ile alıyordum ama maalesef benim bildiğim 45 firmanın PayPal hesapları kapatıldı 15 gün içinde. Sonrasında hiç alışveriş yapmadım ama everzon kredi kartı kabul ettiğini açıkladı mesela.3f'den PayPal haricinde alışverişin bir yolu var mı hocam?
Bilindik Klon alamazsın o fiyata ????????$25’i görse keşke fiyat. ????
Şansımı denerim!????️Bilindik Klon alamazsın o fiyata ????????
Şu an dip fiyat $31, fakat 2 ay sonra bazı firmalar o fiyatlara düşebilir bence.