• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
usSlrD.jpg

FL gibi sesli dedi, diger klon yorumları da gelir yakinda, noname klondan uzak durun biri almış baca daraltici ve coil altı pinleri yapıştırılmış, şekilsiz çıkmış

Svoemesto Kayfun Lite [Plus] 2021

1608480792228.png

Malzemesi:paslanmaz çelik
Atomizer tipi: RTA
Kapasite: 4 / 5ml
Çap: 22 / 24mm
Yükseklik: 33mm damlama tipi olmadan
Konektör: 510, pim altın kaplama

1608480815591.png1608480822927.png
1608480835205.png1608480847133.png

1608480855882.png1608480864208.png
1608480875249.png1608480883918.png

1608480897846.png1608480973719.png

Resmi site shop.svoemesto.ru/

Fiyatı 7990 ruble

Ortalık karıştırma yılanı at ortaya kaç sıkılık ve aroma iyiymiş......????????????????????????????????????????????????

Ekli dosyalar

• 1608480951219.png
    1608480951219.png
    419.8 KB · Görüntüleme: 1
Svoemesto Kayfun Lite [Plus] 2021

Ekli dosyayı görüntüle 49735

Malzemesi:paslanmaz çelik
Atomizer tipi: RTA
Kapasite: 4 / 5ml
Çap: 22 / 24mm
Yükseklik: 33mm damlama tipi olmadan
Konektör: 510, pim altın kaplama

Ekli dosyayı görüntüle 49736Ekli dosyayı görüntüle 49737
Ekli dosyayı görüntüle 49738Ekli dosyayı görüntüle 49739

Ekli dosyayı görüntüle 49740Ekli dosyayı görüntüle 49741
Ekli dosyayı görüntüle 49742Ekli dosyayı görüntüle 49743

Ekli dosyayı görüntüle 49744Ekli dosyayı görüntüle 49746

Resmi site shop.svoemesto.ru/

Fiyatı 7990 ruble

Ortalık karıştırma yılanı at ortaya kaç sıkılık ve aroma iyiymiş......????????????????????????????????????????????????

Bayılıyorum bu Svoemesto'nun tasarım anlayışına. Yani ürün tasarımcısı en olmak istemeyeceğim firmalardan :D Abi araba tasarımcısı olursun, bellidir zaten çizgi, rakipler vb. Bir standart var, öncekine azcık daha keskin bakışlı far, arkadan azcık kavis, tamam. Bu Svoemesto öyle mi? Rakip? Yok gibi bir şey. E sen 2 sene önce yaptın babacım Kayfun Lite'ı. Gayet de güzel tasarımı. Nasıl makyajlıycan ki bunu? Neye istinaden? Hakkaten zor iş... :(

Şurayı biraz şöyle yapsan, burayı biraz değiştirsen... Uğraş dur hem standartları değiştirme, hem içimi yorumu bozulmasın, hem yeni dursun hem de apayrı durmasın. Atomizer dediğin de zaten 3 parça bir şey yani 40 tane hat yok ki üstünde ufak oynamalarla kurtar. İlginç ya, üzülüyorum tasarımcısına, kim bilir yeni model çıkmayan 2 yıl boyunca her gün ne saçmalıklar pardon denemeler yapıyordur :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: Ha olmuş mu 2021? Olmuş tabii ki yani bir şekilde daha da sade ve şık duruyor 2019'dan benim kanaatime göre. :)

Bi’ tarafta yoldaş Sergey’in hava üzerine çalışmaları????, bi’ tarafta da kurumsallaşmayı öğrenen bir ekip????... tanımlanamayan bi’ taraf da, pazarda kaç adet ürününüz var sorusuna karşılık, parmaklarıyla saymaya çalışıp debelenen pazarlama direktörü. ????‍♂️

(Klon) SQ A almayı düşünenler için not edeyim. Sanırım Ulton klonlarında bir problem var. DB forumunda 2F ile geçen diyalog paylaşılmış,
45459896-C61E-4963-823D-690C8BBDB9D4.jpeg
Şu aşağıdaki de FT forumdan,

“The YFTK Version also has problems. The tolerance of the closing ring is terrible. There is a big gap between the chimney wall and closing ring. So the air vents through the gaps even if the air flow is completly closed. It makes no difference witch air disc you use, you always have an extreme loose draw. Unusable for mtl ! The machining for those kings of atomizers must be extremely good. Otherwise they simply not work. And it looks like no manufacture in china is able to deliver this quality. Very disappointing.”

Son düzenleme:
Yalniz yine ayni isim olmamis. ayrica hala nal gibi logoyu koymalari da hos degil. Sansima minik olani kanguruda ic kisimda kaliyor da guzel duruyor :)
Lakin minigin performansi guzel, sistem guzel. O nedenle bu biraz sansli bir cizgide benim icin ama simdilik degil, ileride belki.

Perseus ve tauren (pre-order) siparis ettim. KA V9 ve Bishop (cikmadi bir turlu) alacagim daha.

Ustat, merak ve imkan varken durmam, cunku seviyorum bu hobiyi ????‍♂️
bu iki kriterden biri yok oldugunda otomatikman ben istemesem bile durur bu surec.

su an elimde cok sevdigim bir suru ato oldu. begenmediklerimi ayirmam daha kolay oluyor.
ha sunu dusunmuyor degilim, eskiden tek ato alip her turlu tel/sarim kombinasyonunu deneyip, derinlemesine tecrube edip, oldurmaya cabalarken simdi biraz daha az derine iniyor olabilirim. Gerci bunu da artik tecrubeye bagliyorum. Zaman icinde olmazsa olmaz kriterler beliriyor ve ilk bulusmada bunlarla ortusen atolara vakit ayiriyorum.

Ato tercihlerini de artik yapisina bakinca yapabilir hale geldigimi dusunuyorum. O nedenle her yeni cikana degil bana uygununa yoneliyorum. Tabi arada gercekten fiyat avantaji yada "ya bunu da deneyeyim" diye aldiklarim da oluyor ama genelde hedefimdekilere yoneliyorum.

bu arada sunu da ogrendim zaman icinde yedigim goller sayesinde :) yeni cikan urune hemen sahip olmayi degil, dip fiyatiyla sahip olmayi ogrendim. (erisim kolayligi da yadsinamaz tabi) elde bir suru ato/mod olunca beklemek pek de zor olmuyor

Ustat, merak ve imkan varken durmam, cunku seviyorum bu hobiyi ????‍♂️
bu iki kriterden biri yok oldugunda otomatikman ben istemesem bile durur bu surec.

su an elimde cok sevdigim bir suru ato oldu. begenmediklerimi ayirmam daha kolay oluyor.
ha sunu dusunmuyor degilim, eskiden tek ato alip her turlu tel/sarim kombinasyonunu deneyip, derinlemesine tecrube edip, oldurmaya cabalarken simdi biraz daha az derine iniyor olabilirim. Gerci bunu da artik tecrubeye bagliyorum. Zaman icinde olmazsa olmaz kriterler beliriyor ve ilk bulusmada bunlarla ortusen atolara vakit ayiriyorum.

Ato tercihlerini de artik yapisina bakinca yapabilir hale geldigimi dusunuyorum. O nedenle her yeni cikana degil bana uygununa yoneliyorum. Tabi arada gercekten fiyat avantaji yada "ya bunu da deneyeyim" diye aldiklarim da oluyor ama genelde hedefimdekilere yoneliyorum.

bu arada sunu da ogrendim zaman icinde yedigim goller sayesinde :) yeni cikan urune hemen sahip olmayi degil, dip fiyatiyla sahip olmayi ogrendim. (erisim kolayligi da yadsinamaz tabi) elde bir suru ato/mod olunca beklemek pek de zor olmuyor
Tabi oralar da isin kolay yazarsin makale gibi ???? benim 10 yilda gelicem noktaya iki yilda gelmeye çalışıyorsun ????gozumden kaciyor sanma ????????????
İsin şakası bir yana keyfin daim olsun ????

is guc var giderayak jestimi yapayım da gonlu kirilmasin ????????????

Tabi oralar da isin kolay yazarsin makale gibi ???? benim 10 yilda gelicem noktaya iki yilda gelmeye çalışıyorsun ????gozumden kaciyor sanma ????????????
İsin şakası bir yana keyfin daim olsun ????

is guc var giderayak jestimi yapayım da gonlu kirilmasin ????????????
Hic oyle oralarda diye belirtme. Ne urunler goruyoruz Turkiye piyasasinda.
Adam yanina 2 setup alsa, cebinde 8-10binle geziyor yani :) Ustune telefon, saat, aksesuar desen 25bin :ROFLMAO:

kiskaniyoruz tabi ???? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

hem bir yere gelmeye calistigim yok, takiliyorum keyfe keder ;)

Geri