Kurulum için videoZQ Trio...Üstten hava kısmı biraz tuhaf galiba, ????
Svoemesto Kayfun Lite [Plus] 2021
Ekli dosyayı görüntüle 49735
Malzemesi:paslanmaz çelik
Atomizer tipi: RTA
Kapasite: 4 / 5ml
Çap: 22 / 24mm
Yükseklik: 33mm damlama tipi olmadan
Konektör: 510, pim altın kaplama
Ekli dosyayı görüntüle 49736Ekli dosyayı görüntüle 49737
Ekli dosyayı görüntüle 49738Ekli dosyayı görüntüle 49739
Ekli dosyayı görüntüle 49740Ekli dosyayı görüntüle 49741
Ekli dosyayı görüntüle 49742Ekli dosyayı görüntüle 49743
Ekli dosyayı görüntüle 49744Ekli dosyayı görüntüle 49746
Resmi site shop.svoemesto.ru/
Fiyatı 7990 ruble
Ortalık karıştırma yılanı at ortaya kaç sıkılık ve aroma iyiymiş......????????????????????????????????????????????????
daha derin sulara yelken açtı o ???? ???? çok derin çokkkk@murcix seninkinin 22mm'liği çıkmış.
Gucun var mi sevgilim, derin sularda inci tanesi aramaya?daha derin sulara yelken açtı o ???? ???? çok derin çokkkk![]()
bırak inciyi minciyi, faik bul esas. yoksa kestane kebap diycen ???? ???? ???? ????Gucun var mi sevgilim, derin sularda inci tanesi aramaya?![]()
Yalniz yine ayni isim olmamis. ayrica hala nal gibi logoyu koymalari da hos degil. Sansima minik olani kanguruda ic kisimda kaliyor da guzel duruyor@murcix seninkinin 22mm'liği çıkmış.
Tabi oralar da isin kolay yazarsin makale gibi ???? benim 10 yilda gelicem noktaya iki yilda gelmeye çalışıyorsun ????gozumden kaciyor sanma ????????????Ustat, merak ve imkan varken durmam, cunku seviyorum bu hobiyi ????
bu iki kriterden biri yok oldugunda otomatikman ben istemesem bile durur bu surec.
su an elimde cok sevdigim bir suru ato oldu. begenmediklerimi ayirmam daha kolay oluyor.
ha sunu dusunmuyor degilim, eskiden tek ato alip her turlu tel/sarim kombinasyonunu deneyip, derinlemesine tecrube edip, oldurmaya cabalarken simdi biraz daha az derine iniyor olabilirim. Gerci bunu da artik tecrubeye bagliyorum. Zaman icinde olmazsa olmaz kriterler beliriyor ve ilk bulusmada bunlarla ortusen atolara vakit ayiriyorum.
Ato tercihlerini de artik yapisina bakinca yapabilir hale geldigimi dusunuyorum. O nedenle her yeni cikana degil bana uygununa yoneliyorum. Tabi arada gercekten fiyat avantaji yada "ya bunu da deneyeyim" diye aldiklarim da oluyor ama genelde hedefimdekilere yoneliyorum.
bu arada sunu da ogrendim zaman icinde yedigim goller sayesindeyeni cikan urune hemen sahip olmayi degil, dip fiyatiyla sahip olmayi ogrendim. (erisim kolayligi da yadsinamaz tabi) elde bir suru ato/mod olunca beklemek pek de zor olmuyor
Hic oyle oralarda diye belirtme. Ne urunler goruyoruz Turkiye piyasasinda.Tabi oralar da isin kolay yazarsin makale gibi ???? benim 10 yilda gelicem noktaya iki yilda gelmeye çalışıyorsun ????gozumden kaciyor sanma ????????????
İsin şakası bir yana keyfin daim olsun ????
is guc var giderayak jestimi yapayım da gonlu kirilmasin ????????????