Yanlış hatırlamıyorsam, geçmiş sayfalarda epey bahsi geçmişti. Son dönemde, fırsat buldukça yaptığımız, puanlama işi yapılmadı sanırım.Perseus v1 hakkında ki düşünceleriniz nedir üstadlar?
Orijinal olanı
A22 hangi atodur bilginiz var mı acaba.
Duymadım hiç. ????A22 hangi atodur bilginiz var mı acaba.
Abi arcana mods chariot rta vardi onun 22mm versiyonunu cikardi diyebiliyorum. Pipeline a uretti sadece saniyorumA22 hangi atodur bilginiz var mı acaba.
Gerci kayfun 24 cikardi ama olsun
Baca borusu gibi 24luk alev alev 22 lik olursa yanariz kullum ????22’lik X de geliyordu en son galiba.
Baca borusu gibi 24luk alev alev 22 lik olursa yanariz kullum ????
Evet. ????x aldın mıydı sen?
Bir kayfuncuya x sormak ????x aldın mıydı sen?
tamam kardeşim ben kafa karışıklığı yaşadım A22 diyinxe acaba dedim sonuçta Arcanaymış., Chariotdan daha iyi olduğundan bahsedilmiş.Abi arcana mods chariot rta vardi onun 22mm versiyonunu cikardi diyebiliyorum. Pipeline a uretti sadece saniyorum
A22 denince herhalde genesis/mesh’tir düşünmüştüm. ???????? Jeton geç düştü bende.tamam kardeşim ben kafa karışıklığı yaşadım A22 diyinxe acaba dedim sonuçta Arcanaymış., Chariotdan daha iyi olduğundan bahsedilmiş.
Burdaki bell structure görselleri kuma rta'nın yedek chamberları içinde açıklama olmuş sanki, desenler benzer.BP Mods LABS MTL RTA
Ekli dosyayı görüntüle 62175
Ekli dosyayı görüntüle 62173Ekli dosyayı görüntüle 62174
Ekli dosyayı görüntüle 62177
Ekli dosyayı görüntüle 62180
Ekli dosyayı görüntüle 62178
Ekli dosyayı görüntüle 62179
Fiyat 58.41€
dovpo.com/
Kolay gelsin....????????????????????????????????