• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepsini okudum aslında. Ama benimde atomizer seçimim, yazdıklarına bakıp bana en yakın içim yapanları takip etmek :) bir nevi istatistik ;) benim yerime deneme yapmış oluyorlar :))) o yüzden hep eski mtl atoları topluyorum. Bence eskiler mtl için üretilmişler sadece ;) takibimdeki bir atoydu ve @comandante hocamın sıkılık kriterlerinin üstüne çıkıp çıkmadığını merak etmiştim, ama olay billurlara kadar gittiyse alınırmış :))))))

bi ara satan bir iki tedarikçi vardı diye biliyorum. @GaziHazar kardeşim yurtiçinden almıştı. kalmamış olabilir.
sıfırı kalmamışsa temin etmek için 2 nci el takip edeceksiniz
bunun dışında kim getirdi, kim satıyor diye bir bilgim yok maalesef ????‍♂️
@AGK hocam sifir isterseniz telegramda ozgur yildirimla gorusebilirsiniz. Kendisini henuz buraya uye yapamadik ????

Şu integra ve skyline drop kit uzun zamandır istiyordum denemek istediğim atolardı sağolsun çok değerli bir abim bir süre kullanmam için verdi sizlerle de naçizane olarak fikrimi paylaşmak istedim belki aralarında kalan vs dostlar olur.

İntegra batch 1 - 27 ga kanthal 2.50 mm 5 tur aralıklı sarım
Skyline short rta + drop kit 08 mm afc, 2.50 mm 6 tur hafif aralıklı
Gus melampous chorus rta (extreme chimney )2.00 mm 7 tur hafif aralıklı sarım

Tekil tütün denemedim
Mix tütün aromalarında en güzel bulduğum Skyline oldu ama içimi en keyif veren Gus,
Meyveli likitlerde en güzel bulduğum skyline oldu ama içimi en keyif veren Gus,
Pastane aromalarında en güzel bulduğum integra oldu bütün notaları aynı oranda veriyor likit tütün+cevizse tütünün yoğunluğunu alıyorsunuz ceviz aroması arkadan ufak ufak geliyor aromayı tam kararında yorumluyor ama içimi en keyif veren yine gus oldu .
Boğaz vurumu üçü arasında en iyi kesinlikle integra ama bu atolar arasında normal şartlarda integrada da herhangi bir vurum yok ya da var yok arası diyebilirim.

Gusu tebrik eder başarılarının devamını dilerim, tşk ???? ????

Arkadaşlar abilerim kardeşlerim ablalarım ben bir bok yedim az önce üst mesajda belirttiğim ve bana denemek için emanet edilmiş olan integramın camını kırdım ne yapacağım bilmiyorum tüm memleketi aradım taradım bir şey bulamadım bir el atsanız napabilirim bir fikri olan var mı acaba ????
Sahibi olan değerli ağabeyim '' lan istersem atoyu komple kır senden değerli mi '' dedi ama bunu derken içinden '' hayatında integra mı gördünde camını kırıyorsun a...'' dediğinden de eminim ????

Arkadaşlar abilerim kardeşlerim ablalarım ben bir bok yedim az önce üst mesajda belirttiğim ve bana denemek için emanet edilmiş olan integramın camını kırdım ne yapacağım bilmiyorum tüm memleketi aradım taradım bir şey bulamadım bir el atsanız napabilirim bir fikri olan var mı acaba ????
Sahibi olan değerli ağabeyim '' *** istersem atoyu komple kır senden değerli mi '' dedi ama bunu derken içinden '' hayatında integra mı gördünde camını kırıyorsun a...'' dediğinden de eminim ????

geçmiş olsun.
cambellcap le iletişine geç. kırılam camın ölçülerini verirsen ona yakın bir camdan uydurmaya çalışabilirler belki.

Ekran Alıntısı.JPG

Sahibi olan değerli ağabeyim '' *** istersem atoyu komple kır senden değerli mi '' dedi ama bunu derken içinden '' hayatında integra mı gördünde camını kırıyorsun a...'' dediğinden de eminim ????
Emanetin canı g.tündedir diyip kimseye ato mod vermiyorum. Bence iyide yapıyorum ????
Geçmiş olsun hocam üzüldüm duruma inşallah bulursunuz cam

Geri