@AGK hocam sifir isterseniz telegramda ozgur yildirimla gorusebilirsiniz. Kendisini henuz buraya uye yapamadik ????bi ara satan bir iki tedarikçi vardı diye biliyorum. @GaziHazar kardeşim yurtiçinden almıştı. kalmamış olabilir.
sıfırı kalmamışsa temin etmek için 2 nci el takip edeceksiniz
bunun dışında kim getirdi, kim satıyor diye bir bilgim yok maalesef ????
İsimden kaynaklı bile alman lazım @GaziHazar ????MTL veya DL mi diye bakmadan ekledim ilginç gelince. Benzerleri çıkmıştı zamanında bu arada,
Ekli dosyayı görüntüle 62096
Ekli dosyayı görüntüle 62097
Ekli dosyayı görüntüle 62098
Alip napacam cok afedersin¿ (rica edicem ilk akliniza gelen cevabi pas gecin; hatta 2-3 ve dorduncuyu de) araya sokulacak rba mi var bende? Ha dope rba hediye edeceksen olur tabii ????????????İsimden kaynaklı bile alman lazım @GaziHazar ????
Arkadaşlar abilerim kardeşlerim ablalarım ben bir bok yedim az önce üst mesajda belirttiğim ve bana denemek için emanet edilmiş olan integramın camını kırdım ne yapacağım bilmiyorum tüm memleketi aradım taradım bir şey bulamadım bir el atsanız napabilirim bir fikri olan var mı acaba ????
Sahibi olan değerli ağabeyim '' *** istersem atoyu komple kır senden değerli mi '' dedi ama bunu derken içinden '' hayatında integra mı gördünde camını kırıyorsun a...'' dediğinden de eminim ????
geçmiş olsun.
cambellcap le iletişine geç. kırılam camın ölçülerini verirsen ona yakın bir camdan uydurmaya çalışabilirler belki.
Ekli dosyayı görüntüle 62156
geçmiş olsun.
cambellcap le iletişine geç. kırılam camın ölçülerini verirsen ona yakın bir camdan uydurmaya çalışabilirler belki.
Ekli dosyayı görüntüle 62156
tanımıyorum maalesef ????Abi bunlar bana cevap vermiyor ya sen tanıyorsundur kesin durumun aciliyetinden sebep bir şey mi etsen ????
Emanetin canı g.tündedir diyip kimseye ato mod vermiyorum. Bence iyide yapıyorum ????Arkadaşlar abilerim kardeşlerim ablalarım ben bir bok yedim az önce üst mesajda belirttiğim ve bana denemek için emanet edilmiş olan integramın camını kırdım ne yapacağım bilmiyorum tüm memleketi aradım taradım bir şey bulamadım bir el atsanız napabilirim bir fikri olan var mı acaba ????
Sahibi olan değerli ağabeyim '' *** istersem atoyu komple kır senden değerli mi '' dedi ama bunu derken içinden '' hayatında integra mı gördünde camını kırıyorsun a...'' dediğinden de eminim ????
Emanetin canı g.tündedir diyip kimseye ato mod vermiyorum. Bence iyide yapıyorum ????
Geçmiş olsun hocam üzüldüm duruma inşallah bulursunuz cam
Sigoş bende taifun gt3 mini için sormuştum iki gün sonra dönüş yaptılar. Yarına dönerler büyük ihtimalle. Tlf numaraları yoksa wp den yolluyorum.
İşin latifesindeyim hocamHocam bende tanımadığım insandan emanet almam zaten, işin esprisindeyim.
15 yıllık mazimiz olan ağabeyimiz ????