aklıma doktorun temele basur merhemi sürmesi geldi ???? ???? ???? ???? ????
Galiba. ???? Benzerleri pek tutmamıştı. Bunu merak ettim nasıl olacak diye.güzelmiş sanırım boro bridgelerin kullanılabilieceği rta değil mi ?
Bir kuma gider bunların üstüneHayırlı akşamlar sizden öneri istiyorum.
Yerli atomizerler kullandım, troy, ion jr, penodat V1,2, minör , majörv2 ,spicav2, İtal de taifun gt2, gus , flash17, kayfunv4 aklıma gelmeyen birkaç atomizer vardır... Acaba şimdi ne edinmeliyim hangi atomizeri deneyimlemeliyim ????
Aslında bahadır tam olarak takip edemiyorum,işlerden dolayı sıfır bulabilirsiniz veya ikinci el mi hocam ????Bir kuma gider bunların üstüne
Hayırlı akşamlar sizden öneri istiyorum.
Yerli atomizerler kullandım, troy, ion jr, penodat V1,2, minör , majörv2 ,spicav2, İtal de taifun gt2, gus , flash17, kayfunv4 aklıma gelmeyen birkaç atomizer vardır... Acaba şimdi ne edinmeliyim hangi atomizeri deneyimlemeliyim ????
Yurt dışından varsa tanıdığınız sıfır temin edebilirsiniz hocamAslında bahadır tam olarak takip edemiyorum,işlerden dolayı sıfır bulabilirsiniz veya ikinci el mi hocam ????
???? bulabilirse tabiBir kuma gider bunların üstüne
Hayırlı günler bu atomizeri sıfırını aradım ama bulamadım. Bildiğiniz bir kaynak varmı? İkinci elemi yönelmeliyimSteam Crave Aromamizer Classic MTL RTA
@comandante hocam elinizdeki diğer atolarla aromamizer clasic kıyaslamanızı müsait bir zamanınızda yapabilirmisiniz. Özellikle sıkılık konusunda.
Hayırlı günler bu atomizeri sıfırını aradım ama bulamadım. Bildiğiniz bir kaynak varmı? İkinci elemi yönelmeliyim
Teşekkürler. O zaman alınır