Hala bunun ne olduğu konusunda bilgim yok perseusa benzemiyor yeni bir atomizer ve yeni eklerimi emin olamadım.GG’nin yeni parçasıymış,
Atomizer çıkmadan nallarını mı yapmışlarYeni galiba. Şöyle geçmiş ismi,
Ekli dosyayı görüntüle 59974
!60 Eurodan aşağı satmaz atoyu yok uzun tankı yok kısa tankı yok pini.yok kargosu derken 300ü bulur diye salladım.hadi indirim yapayım 250 olsun300?!! Bu kısmı kaçırmışım. Adam coşmuş zaten —belliydi. Arka fona ne varsa asmış. ???? Biz de şöyle bir şey asarız artık,
Ekli dosyayı görüntüle 59977
Titanium fiber cotton markasının metal kutu olan, sanırım en ortalama modelini deneyip arkadaş ile pek beğendik. Bu pamuk hakkında kullanıcı yorumlarınız ve tavsiye ettiğiniz (metal kutu harici) model/versiyon çeşitleri var mıdır üstadlar? Forumun arama motoru da randımanlı çalışmadığı için bakamıyorum, birisi satıyordu sanırım burada, kim olduğu hakkında bilgilendirme de yapabilirseniz müteşekkir olurum.
Titanium fiber cotton markasının metal kutu olan, sanırım en ortalama modelini deneyip arkadaş ile pek beğendik. Bu pamuk hakkında kullanıcı yorumlarınız ve tavsiye ettiğiniz (metal kutu harici) model/versiyon çeşitleri var mıdır üstadlar? Forumun arama motoru da randımanlı çalışmadığı için bakamıyorum, birisi satıyordu sanırım burada, kim olduğu hakkında bilgilendirme de yapabilirseniz müteşekkir olurum.
Uzun süredir kullandığım tek pamuk olur kendileri @isco olması lazımTitanium fiber cotton markasının metal kutu olan, sanırım en ortalama modelini deneyip arkadaş ile pek beğendik. Bu pamuk hakkında kullanıcı yorumlarınız ve tavsiye ettiğiniz (metal kutu harici) model/versiyon çeşitleri var mıdır üstadlar? Forumun arama motoru da randımanlı çalışmadığı için bakamıyorum, birisi satıyordu sanırım burada, kim olduğu hakkında bilgilendirme de yapabilirseniz müteşekkir olurum.
Ver de alak.Kayfun varken ne Alberich i be Ugur kardesim Al kayfunu bek keyfine ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 60021
Ver de alak.
Picodaki nedir bilemedim ama güzelmiş. hayır demem.
Istirham ederim abi, çok üzüldüm , Kayfun Lite 19 u nasil tanimazsin, en ultemlisinden hemde
Denerim dersen , adres yolla abi, gönderim, ama tek şartım var, antiKayfunculara ( örn. @comandante ) yollamayacaksın ???? onlar Kayfunu çok sevdikleri icin, sevgilerinden duvardan duvara çarpabilirler
Biz amatör lig de kümede kalma mücadelesi veriyoruz .nerden tanıyacağız süper lig oyuncularını ,hayatta bir tane kayfun üçüm olmuştu onun lisansını da Fatherson kardeşim kapmıştı ????Istirham ederim abi, çok üzüldüm , Kayfun Lite 19 u nasil tanimazsin, en ultemlisinden hemde
Denerim dersen , adres yolla abi, gönderim, ama tek şartım var, antiKayfunculara ( örn. @comandante ) yollamayacaksın ???? onlar Kayfunu çok sevdikleri icin, sevgilerinden duvardan duvara çarpabilirler
aracıya gerek yok ki. sen kendi ellerinle bana getireceksin nasılolsa. : D
Biz amatör lig de kümede kalma mücadelesi veriyoruz .nerden tanıyacağız süper lig oyuncularını ,hayatta bir tane kayfun üçüm olmuştu onun lisansını da Fatherson kardeşim kapmıştı ????
Neyse yine de teşekkürler @comandante???? üstadım dan sekerse bize de düşer bir gün elbette.
Seve seve vercen sankim ????????
Sevmem miii ????Doggy var abi seversen ????