• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uzun süren ateşliye dönüşten sonra tekrardan mtl e geri geldim 2.el bi spica pro ile , satan arkadaş orjınal dedi , ve sırıus mods kutusu falan oldugu gıbı duruyor . malzeme kalitesi gayet iyi oringler ve parçalar birbirine çok iyi uyuyor , eldeki hissiyatı orjinal diyor ama drip tipi çelikten . çelik drip tip li spica pro ile daha önce karşılasan oldu mu acaba ?
Dış Bağlantı burada satışı varmış bir dönem.
2. el aldığım spica prodan da çıkmıştı.

@Namca abi zehirlik durumu kalmadi 7-8 ay oldu :LOL:

su an tek ilgimi ceken ato bu

diger yeni cikan Cin atolarina hic ilgim yok. fena heves dususu yasiyorum bu aralar.

ama illa ???? dersen

mini cep TV'si onereyim :LOL:

Ekli dosyayı görüntüle 59914Ekli dosyayı görüntüle 59915Ekli dosyayı görüntüle 59916
bu işler bizden geçti artık ancak misafirlikte seyrederiz.. :)

Son düzenleme:
@Namca abi zehirlik durumu kalmadi 7-8 ay oldu :LOL:

su an tek ilgimi ceken ato bu

diger yeni cikan Cin atolarina hic ilgim yok. fena heves dususu yasiyorum bu aralar.

ama illa ???? dersen

mini cep TV'si onereyim :LOL:

Ekli dosyayı görüntüle 59914Ekli dosyayı görüntüle 59915Ekli dosyayı görüntüle 59916
1.5 mm coil 1mm coil derken senin gidicen yol belliydi zati bu niii yaauwww ????????????

Çok sevdiğin takıma kombine bilet almışsın gibim bişii ????

vuuu cok sevindim senin adina. umarim tum sezon boyunca sampiyonluga oynar ????
ben de seviyorum aslinda ama benim kemik kadroda kullandigim likitlerle daha uyumlu tanklar var. hazirlik ve kupa maclarinda oynuyor :p????

1.5 mm coil 1mm coil derken senin gidicen yol belliydi zati bu niii yaauwww ????????????

Dope rba gercekten cok iyiymis. bu kulvarda yururmuyum zaman gosterecek ama kisa arastirma sonucu sanirim en iyilerinden birini almisim. cok memnun kaldim.

IMG_20220525_131548.jpg
Şu an bende durum böyle.....
Öğle arası likit biter mi yaa ????

@murcix
Aslında pratiklik noktasında güzel bir adım atmışsın minimalist yaklaşım özellikle bahar ve yaz aylarında kullanıcıların çokça aradığı bir durum, bütçe ve ürüne ulaşım imkanı herkes için aynı olamıyor gelir durumundan dolayı/pod sistemlerde umduğunu bulamayan çok kişi var maalesef
Bu doğrultuda klasik sistemden çok ta uzak olmayan böyle çözümler ve kullanıcı deneyimi birçok çeşit arasında iyi bir rehber olabilir
Yorumların bu anlamda faydalı olur dostum,bu arada durtmesek meydana cikmayacakmis ????????????

boro tank konusunda çok ümitliyim ama biraz beklemeye geçtim yine de belli olmaz bana :devilish:

gereksiz pahalı gelen bir mod yapısı var o tarafta. cthulhu aio minimal ve güzel. genel şikayet hava akışı sağlayan deliklerde çünkü el kapatıyor deniyor.

ancak cthulhu kutu içeriği zengin bir yapıda geliyor. f/p ürünü diyebiliriz.

Ekli dosyayı görüntüle 59917
Şu an bende durum böyle.....
Öğle arası likit biter mi yaa ????

@murcix
Aslında pratiklik noktasında güzel bir adım atmışsın minimalist yaklaşım özellikle bahar ve yaz aylarında kullanıcıların çokça aradığı bir durum, bütçe ve ürüne ulaşım imkanı herkes için aynı olamıyor gelir durumundan dolayı/pod sistemlerde umduğunu bulamayan çok kişi var maalesef
Bu doğrultuda klasik sistemden çok ta uzak olmayan böyle çözümler ve kullanıcı deneyimi birçok çeşit arasında iyi bir rehber olabilir
Yorumların bu anlamda faydalı olur dostum,bu arada durtmesek meydana cikmayacakmis ????????????

Aynı minimalist yaşamı isteyen biri olarak sattım her şeyi

Todd sanki 'bir kaç atomizerin özelliğini alıp yapmışlar, aroma güzel de ne bileyim bunları hep gördük' demiş gibi bir havadaydı. Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama incelemeyi zorla yapmış gibiydi sanki ????

Sure RTA by BP Mods

Bu atomizere başta yükselmiştim ama ortalama bir ürün galiba.

Geri