• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birşey sormak istiyorum bu arada bizim kullandığımız şarj aletlerinde dijital kamera pili şarj eden oldu mu hiç tecrübesi olan bilgi verebilir mi acaba?
Edit: AA nimh olanı imiş pil(kardeşim soruyor da) farklı yerlerdeyiz,ben denemedim elimde de yok bu pillerden,sonuca göre şarj cihazı tavsiyesi vereceğim ona

Son düzenleme:
ulton clonu millennium var elimde arada bir kullanıyorum sevdiğim atolardan. Şimdi 1.1 versiyonu çıkmış decte sadece 1 oring farkı varmış. Duyumlarım bu şekilde. Bu oringin maksadı nedir bilen varmı. Benim atoda az veya çok besleme, fokurdama, akıtma vs sorunlar gibi hiçbir olumsuzluğa rastlamadım. 1.1 versiyonu hakkında bilgisi olan varmı.

Ekli dosyalar

• 20220522_221053.jpg
    20220522_221053.jpg
    22.9 KB · Görüntüleme: 8
ulton clonu millennium var elimde arada bir kullanıyorum sevdiğim atolardan. Şimdi 1.1 versiyonu çıkmış decte sadece 1 oring farkı varmış. Duyumlarım bu şekilde. Bu oringin maksadı nedir bilen varmı. Benim atoda az veya çok besleme, fokurdama, akıtma vs sorunlar gibi hiçbir olumsuzluğa rastlamadım. 1.1 versiyonu hakkında bilgisi olan varmı.
baca ile deck arasında tolerans farkı fazla ise deck e likit sizmasını engellemek için oring koymuşlar benim bildiğim başkaca hiçbir fark yok ,sizde böyle bir sorun yoksaonun ile devam edebilirsiniz.

baca ile deck arasında tolerans farkı fazla ise deck e likit sizmasını engellemek için oring koymuşlar benim bildiğim başkaca hiçbir fark yok ,sizde böyle bir sorun yoksaonun ile devam edebilirsiniz.
Teneke kutulu clonları hiç denemedim ama ulton clonunda muazzam kaliteli bir ışçilik ve malzemeyle karşılaştım. Bazen bir hafta tankı dolu ve beslemesi açık bir halde beklettiğim oluyor, dediğiniz gibi birşeyle hiç karşılaşmadım. Bilgi için teşekkürler

uzun süren ateşliye dönüşten sonra tekrardan mtl e geri geldim 2.el bi spica pro ile , satan arkadaş orjınal dedi , ve sırıus mods kutusu falan oldugu gıbı duruyor . malzeme kalitesi gayet iyi oringler ve parçalar birbirine çok iyi uyuyor , eldeki hissiyatı orjinal diyor ama drip tipi çelikten . çelik drip tip li spica pro ile daha önce karşılasan oldu mu acaba ?

Geri