comandante
Council
dikiz aynalarından kontrol edersin ???? ????Abi ya ıssırırsa diye tedirgin olurum ben????
dikiz aynalarından kontrol edersin ???? ????Abi ya ıssırırsa diye tedirgin olurum ben????
Sonuçta iki o-ring var ve arada vidalı sistem sıkıştırma. Hiç sorun olmadan kullanılır bence. Era pro yada bishop sistemi gibiBu pastan gol çıkar bence. ????Komutan düşünsün şimdi! ????
ucuz yırttık. herhalde ben içinden geçeni hissettim [emoji2960] [emoji2960]
yidimmi yidim doru diyon.Tapatalktan gonderince boyle oluyor.
İcimden gecen de nazar boncuguydu abi hakkimi yiyorsun. Bu iftira sana bir sifir atomizere mal oldu bil isterim.
yidimmi yidim doru diyon.asın beni vurun beni [emoji2957]
bi kere tükrüklenmiş olmamı ????Asmaya vurmaya gerek yok ki. Alt tarafi sifir bir ato istedik ohooo… [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
bi kere tükrüklenmiş olmamı [emoji2960]
tek tükrüklü fev var bidane. itelicek pardon hedaye edicek yer arıyodum. işlem tamam öleyse ????Tek tukruk olur olma mi hic. Bu aralar bedava sirke baldan datli [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
tek tükrüklü fev var bidane. itelicek pardon hedaye edicek yer arıyodum. işlem tamam öleyse [emoji2960]
@GaziHazar E anket kapandı gibi, sonuç nedir?
senin devreler gidik. fevin 16 sını yapmak için kaç tabaka zımpara lazım biliyonmuAdres gonderiyorum ozelden [emoji1787][emoji1787][emoji1787] 16 olandi demi. Bi de orjinalmis ufff be
senin devreler gidik. fevin 16 sını yapmak için kaç tabaka zımpara lazım biliyonmu![]()
![]()
![]()
En’leri sıralamış, [emoji854]
Ekli dosyayı görüntüle 56445
Best Original High End MTL RTA’s
1st Dvarw FL 24mm MTL by Khw Mods
2nd ION V2 MTL by Fakirs Mods.
3rd Tripod MTL by Atimzoo /
Taifun GT ONE MTL
Best High End MTL RTA (Clone)
1st 415 by SXK
2nd Spica Pro by Coppervape / Flash e Vaper V4.5S by YFTK
3rd Edge MTL by Ulton / Skyline R MTL by SXK
Best mid / high budget MTL RTA’s
1A Bishop by Ambition Mods
1B Aromamizer Classic by Steam Crave
2A Thunder Head Creations *** Elite MTL RTA Pro
2B Expromizer V1.4 by Exvape / V5 will discuss in the review
3rd Neeko MTL by Aspire / Lamo MTL RTA by Koguovape
Best low to mid budget MTL RTA’s
1st Siren V4 by Digiflavor
2nd Steam Crave Mini Robot
3rd Era Pro MTL by Auguse / YDDZ T1
Good all round MTL's that are issue free & easy to use & good flavour
Oxva Arbiter Solo by Oxva
Siren V3 by Digiflavor
MTL's That are excellent but have some issues,
Expromizer V5 (Vacuum & leaking)
ZQ Trio MTL RTA (complexed airflow)
Fakirs grubunun ürünleri kullanma fırsatım olmadı hiç. ????Adamin high end dedigi ion v2 nin bir ben biliyorum kiymetini heralde.
Fev icin ulton kaliteli diyorlardi ama yftk daha cok tutuluyor demekki. Yanlis klon kullanmis olabilirim.
En cok expromizer v1.4 un mid/ budget olmasina guldum. Bir cok high endle ayni fiyat neredeyse (105 avro) [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
İletişim için bir numara alabilir miyimşu an ki fiyatları
çoklu tank opsiyonlu dwarv v2 - 520₺
auguse era pro - 590₺
pioneer rta - 570₺
kronos 2s - 900₺
kayfun lite 2019 - 770₺
expromizer v5 - 550₺
İletişim için bir numara alabilir miyim