• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Millennium coppervape klonu kullanıyorum. Net tütünler, aromatik net tütünler, hibrit tütün falan ne koysam gayet keyifle kullanıyorum. Benim kullanım kriterlerime göre en ufak bir kusuru yok. 2021 de aldığım en iyi ato oldu. Gerek aroma yorumu, gerek buhar kalitesi ve vurumu gayet keyifli.
Anlayabilmem için birazcık fev ile kıyaslayabilir misin? Buhar kalitesi, sıcaklık ve vurum açısından.

Ben Fev i Clapton tel olmadığı zaman vasat altı buluyorum. Fakat Clapton ile evrim geçiriyor ve performansı harika oluyor. Fevin yada bishopun pürüzsüz hava akışı yok millennium da fakat millennium da epey sessiz sayılabilecek ve minimal türbülansa sahip bir ato. Buhar yoğunluğu ve doyuruculuk harika. Kullanım ve kurulum da kullanıcı dostu.

Fev ile puantaja sokayım
Düz tel aynı sarım kullanırsak;
Serinlik Fev 10, millennium 8
Aroma Fev 6, millennium 10
Vurum Fev 10, millennium 9

IMG_20220101_125451.jpg

Ben Fev i Clapton tel olmadığı zaman vasat altı buluyorum. Fakat Clapton ile evrim geçiriyor ve performansı harika oluyor. Fevin yada bishopun pürüzsüz hava akışı yok millennium da fakat millennium da epey sessiz sayılabilecek ve minimal türbülansa sahip bir ato. Buhar yoğunluğu ve doyuruculuk harika. Kullanım ve kurulum da kullanıcı dostu.

Fev ile puantaja sokayım
Düz tel aynı sarım kullanırsak;
Serinlik Fev 10, millennium 8
Aroma Fev 6, millennium 10
Vurum Fev 10, millennium 9

Ekli dosyayı görüntüle 56425
Cevap mükemmel oldu @murcix ft’den kısmetimi bir deneyebilirim ????

Geri