6 temmuzdan beri bekliyom yawww. gelmeside hala muamma. bekliyoz sadece ???? kendim üretsem şimdiye bitmişti ????????Öne geçmek istiyorsan şayet, millenium u teslim almadan bana doğru yola çıkartırsan olabilir abiben bi tur bineyim
Eğer öyle bişey olursa çok güzel olur. Hatta şöyle Tank kısmını sade birşey yapıp çıkarırlarsa güzel olur gerçektenFeV ekibinden ses çıkar belki bu sene. ????Gerçi adamların iyileştirme ve/veya geliştirme yapabilecekleri çoğu fikir yansıdı yandan hava olayına.
yarama barnak basmasaydın keşkemFarkettim! Gelsin artık şu koli Çin’den —merakla bekliyoruz! ????️![]()
Benim işim en fazla 2-3 gün sürer ????6 temmuzdan beri bekliyom yawww. gelmeside hala muamma. bekliyoz sadece ???? kendim üretsem şimdiye bitmişti ????????
coğrafyaya ulaşsın bi. elden gelme durumu var. olmazsa aklıma yazdımBenim işim en fazla 2-3 gün sürer ????
Düşünmen yeter abi, araştırmaya devamcoğrafyaya ulaşsın bi. elden gelme durumu var. olmazsa aklıma yazdım![]()
Millennium coppervape klonu kullanıyorum. Net tütünler, aromatik net tütünler, hibrit tütün falan ne koysam gayet keyifle kullanıyorum. Benim kullanım kriterlerime göre en ufak bir kusuru yok. 2021 de aldığım en iyi ato oldu. Gerek aroma yorumu, gerek buhar kalitesi ve vurumu gayet keyifli.@murcix danışmadan bekleniyorsunuz ????
Anlayabilmem için birazcık fev ile kıyaslayabilir misin? Buhar kalitesi, sıcaklık ve vurum açısından.Millennium coppervape klonu kullanıyorum. Net tütünler, aromatik net tütünler, hibrit tütün falan ne koysam gayet keyifle kullanıyorum. Benim kullanım kriterlerime göre en ufak bir kusuru yok. 2021 de aldığım en iyi ato oldu. Gerek aroma yorumu, gerek buhar kalitesi ve vurumu gayet keyifli.
Cevap mükemmel oldu @murcix ft’den kısmetimi bir deneyebilirim ????Ben Fev i Clapton tel olmadığı zaman vasat altı buluyorum. Fakat Clapton ile evrim geçiriyor ve performansı harika oluyor. Fevin yada bishopun pürüzsüz hava akışı yok millennium da fakat millennium da epey sessiz sayılabilecek ve minimal türbülansa sahip bir ato. Buhar yoğunluğu ve doyuruculuk harika. Kullanım ve kurulum da kullanıcı dostu.
Fev ile puantaja sokayım
Düz tel aynı sarım kullanırsak;
Serinlik Fev 10, millennium 8
Aroma Fev 6, millennium 10
Vurum Fev 10, millennium 9
Ekli dosyayı görüntüle 56425
temsili filan değil sanki ???? ???? yola çıkmış gibi