nemlos
Community
Era pro kullanan ve zehir vermek isteyen varsa hazırım
Hocam dur dur kronos 2s var [emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Era pro kullanan ve zehir vermek isteyen varsa hazırım
Ona da gelir sıra. Zehir dozuna bağlı olarak era proyu pas geçwr onu alırız????Hocam dur dur kronos 2s var [emoji23][emoji23]
Ona da gelir sıra. Zehir dozuna bağlı olarak era proyu pas geçwr onu alırız[emoji2]
Dwarv mtl bakıyorumMerhabalar kronos 2s 2021 mi ?
Kronos çok mu iyi? Hiç araştırmadım. Elimde hiç fev yok. O hesaba era pro alayım dedim ama mesele atomizer olunca aklum çelinmeye çok meyilli ????Ozaman çılgınlık devam [emoji28][emoji23][emoji23]
Kronos çok mu iyi? Hiç araştırmadım. Elimde hiç fev yok. O hesaba era pro alayım dedim ama mesele atomizer olunca aklum çelinmeye çok meyilli ????
Kronos çok mu iyi? Hiç araştırmadım. Elimde hiç fev yok. O hesaba era pro alayım dedim ama mesele atomizer olunca aklum çelinmeye çok meyilli [emoji2]
Kronos çok mu iyi? Hiç araştırmadım. Elimde hiç fev yok. O hesaba era pro alayım dedim ama mesele atomizer olunca aklum çelinmeye çok meyilli ????
İletişim için bir numara alabilir miyim
TeşekkürlerOops likit sitesinde satiyordu. Kendisi bu forumda aktif oldugu icin alenen yazabilirim. Sanirim klon degil ama emin degilim.
Merhabalar kronos 2s 2021 mi ?
Kronos icin yorumlardan ziyade, ortadaki cam ( plastik ) parcanin dis yeme olasaliginin yuksek oldugunu yabaci forumlarda okudum, o nedenle vazgecmistim sahsen, isterseniz arastirin.
@GaziHazar lite 19 al gec, 30 ga 6 turda keyfine bakarsin, soguk ilil buhar ile aromanin dibine vurursun.
Not : yorumum tamamen Kayfungillere olan duygusal baglarimla yazilmistir![]()
Kronos değil 2021, 1240484749 olsa elendi. Tam mtl değilse ben yokum. Zehir zehir nereye kadar arada böyle panzehir de lazım ????????Kronos 2s 2021 mi bilmiyorum. Kucuk bir arastirma yapmistim sanirim degil. Ama beni daha cok arastirma yapmaktan ali koyan sey onun tam bir mtl olmayisi idi. Rdl ya da songle coil dl daha mantikli onun icin. Bana gore mtl hava delikleri ile yapilabolecek bir olay degil.
İcimde nasil bir emtiyelci canavar varmis daha 1 yil olmadi emtiyele geceli [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Bu aralar ion 2 ml ole gecinebiliyorum ama ona nedense hic guvenemedim. Hele 27-28 ga ustunde (yani 30 ga tellerde) pamuklama yapmak bana coook zor geliyor ama deniycem. 2019 yerine 2021 beklemek daha iyi gibi
Esas konu yedekler; kronosta bahsettiginiz gibi; cama bir sey olunca kodunsa bul cam [emoji2960]
Kismet belki bir gun prime ile yaniniza gelebilirim [emoji1787]
En’leri sıralamış, ????
Ekli dosyayı görüntüle 56445
Best Original High End MTL RTA’s
1st Dvarw FL 24mm MTL by Khw Mods
2nd ION V2 MTL by Fakirs Mods.
3rd Tripod MTL by Atimzoo /
Taifun GT ONE MTL
Best High End MTL RTA (Clone)
1st 415 by SXK
2nd Spica Pro by Coppervape / Flash e Vaper V4.5S by YFTK
3rd Edge MTL by Ulton / Skyline R MTL by SXK