• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kronos çok mu iyi? Hiç araştırmadım. Elimde hiç fev yok. O hesaba era pro alayım dedim ama mesele atomizer olunca aklum çelinmeye çok meyilli ????

Kronos icin yorumlardan ziyade, ortadaki cam ( plastik ) parcanin dis yeme olasaliginin yuksek oldugunu yabaci forumlarda okudum, o nedenle vazgecmistim sahsen, isterseniz arastirin.

@GaziHazar lite 19 al gec, 30 ga 6 turda keyfine bakarsin, soguk ilil buhar ile aromanin dibine vurursun.

Not : yorumum tamamen Kayfungillere olan duygusal baglarimla yazilmistir :P

Merhabalar kronos 2s 2021 mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kronos 2s 2021 mi bilmiyorum. Kucuk bir arastirma yapmistim sanirim degil. Ama beni daha cok arastirma yapmaktan ali koyan sey onun tam bir mtl olmayisi idi. Rdl ya da single coil dl daha mantikli onun icin. Bana gore mtl hava delikleri ile yapilabilecek bir olay degil.

İcimde nasil bir emtiyelci canavar varmis daha 1 yil olmadi emtiyele geceli [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Son düzenleme:
Kronos icin yorumlardan ziyade, ortadaki cam ( plastik ) parcanin dis yeme olasaliginin yuksek oldugunu yabaci forumlarda okudum, o nedenle vazgecmistim sahsen, isterseniz arastirin.

@GaziHazar lite 19 al gec, 30 ga 6 turda keyfine bakarsin, soguk ilil buhar ile aromanin dibine vurursun.

Not : yorumum tamamen Kayfungillere olan duygusal baglarimla yazilmistir :P

Bu aralar ion 2 ml ole gecinebiliyorum ama ona nedense hic guvenemedim. Hele 27-28 ga ustunde (yani 30 ga tellerde) pamuklama yapmak bana coook zor geliyor ama deniycem. 2019 yerine 2021 beklemek daha iyi gibi

Esas konu yedekler; kronosta bahsettiginiz gibi; cama bir sey olunca kodunsa bul cam [emoji2960]

Kismet belki bir gun prime ile yaniniza gelebilirim [emoji1787]

Kronos 2s 2021 mi bilmiyorum. Kucuk bir arastirma yapmistim sanirim degil. Ama beni daha cok arastirma yapmaktan ali koyan sey onun tam bir mtl olmayisi idi. Rdl ya da songle coil dl daha mantikli onun icin. Bana gore mtl hava delikleri ile yapilabolecek bir olay degil.

İcimde nasil bir emtiyelci canavar varmis daha 1 yil olmadi emtiyele geceli [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Kronos değil 2021, 1240484749 olsa elendi. Tam mtl değilse ben yokum. Zehir zehir nereye kadar arada böyle panzehir de lazım ????????

Bu aralar ion 2 ml ole gecinebiliyorum ama ona nedense hic guvenemedim. Hele 27-28 ga ustunde (yani 30 ga tellerde) pamuklama yapmak bana coook zor geliyor ama deniycem. 2019 yerine 2021 beklemek daha iyi gibi

Esas konu yedekler; kronosta bahsettiginiz gibi; cama bir sey olunca kodunsa bul cam [emoji2960]

Kismet belki bir gun prime ile yaniniza gelebilirim [emoji1787]

2021 gelmez hocam, sordum planlamada yokmus, yani 2019 ile devam :)

@GaziHazar ‘ın anketinde @otgunz ’un Neeko bahsini görünce bakınayım dedim. Net Vaper’ın videosunu hızlıca izledim; ve yorumları okurken şöyle bir şeye rastladım.

Soru,
0614B08E-7EBE-4D72-B54D-7CCE1C7DECCB.png
Cevap,
366FFD43-DA7F-4853-B469-0EA96CCFCB93.png
:oops:

Daha yeni en’ler listesini paylaşmıştım.????‍♂️
En’leri sıralamış, ????
Ekli dosyayı görüntüle 56445
Best Original High End MTL RTA’s

1st Dvarw FL 24mm MTL by Khw Mods

2nd ION V2 MTL by Fakirs Mods.

3rd Tripod MTL by Atimzoo /