• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara MTL BF Atomizer Önerisi İstiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ares3535
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ares3535

Community
Şimdi efendim her kuşu hallettik bir leylek kalmıştı, squonk modu da aldik , üstüne de berserker, galaxies, hussar ekledik,
Şimdi oneri istiyorum, daha doğrusu arsizlik yapiyorum ( picoya olur mu diye de sormuyorum)
Şunu kullanmazsan bf atomizer kullanmamissindir dediğiniz , beğendiniz, akşam yastığın altına koydugunuz, sabahları usulca öperek uyandirdiginiz mtl bf atomizerleriniz
Nelerdir ?soruyorum dostlar
Ya da la bi dur , gerek yok mu diyorsunuz? ( Evet bazen kendinize söylediğiniz şekilde)

15526737415436312031079527136303.jpg

Oyla 0
ya elde bf mtl galaxies rda var ama squank modumuz yok hiç kullanamadım bf :(
ama atomizer bende tatmin edici hissiyat bıraktı :)

Şimdi anladığım kadarıyla son olarak FeV'de mi kaldık abiler ? @Turk @Ares3535 @Pleasewait

Zira Haku Vena bana hiç uymadı mesela, Bi Le Concorde değildi, FeV i de aldıktan sonra Supersonic'i aramayalım ?

Edit: Replayli BFvarmı piyasada ? birde elinde Frankenskul olan varsa klon-orj farketmez bir öm alırım :D Bi kaç şey sorucam da :P

@Ares3535 ben de aynı arayıştayım, alttaki yorum gibi Ammit Mtl Rda önerisi çok fazla geldi bana da, Bi de rda kolaylığı olması ilgimi çekti Ammit için konuşursak

az bütçe ve ılık-sıcak buhar arası kullanabilecek üyelere
clona bulaşmadan 100-150 TL bandında sahip olabilecekleri
gerek aroma,gerek kolaylık , gerek buhar vurumu olarak şiddetle ammit mtl rda öneririm
Not: ılık-soğuk buhar arası tercih edenlere uymaz
bu rda bu konuda tek başarız olduğu nokta her yönde iyi ama ciddi tc uğraşması haric hep sicak tarafta
bunun dışında her konuda çok çok iyi

Geri