• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara MTL BF Atomizer Önerisi İstiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ares3535
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ares3535

Community
Şimdi efendim her kuşu hallettik bir leylek kalmıştı, squonk modu da aldik , üstüne de berserker, galaxies, hussar ekledik,
Şimdi oneri istiyorum, daha doğrusu arsizlik yapiyorum ( picoya olur mu diye de sormuyorum)
Şunu kullanmazsan bf atomizer kullanmamissindir dediğiniz , beğendiniz, akşam yastığın altına koydugunuz, sabahları usulca öperek uyandirdiginiz mtl bf atomizerleriniz
Nelerdir ?soruyorum dostlar
Ya da la bi dur , gerek yok mu diyorsunuz? ( Evet bazen kendinize söylediğiniz şekilde)

15526737415436312031079527136303.jpg

Oyla 0
Hocam aynı şey başıma gelmişti. Cthulhu Mod müşteri hizmetlerine mail attım ([email protected]). Fazla zorlamama rağmen benim normal 510 pin'in yivli kısmı kırılıp deck'in içinde kalmıştı. Zor da olsa benim kuzen ile kırılan yivi çıkarmayı becermiştik ama deck çok az da olsa hasar aldı. Cthulhu mod'a durumu bildirdim ve 510 pin yollayacaklarını söylediler, ama dedim yiv deckin içinde kaldı la onu nasıl çıkaracam (tabi yiv'i bu mevzulardan sonra çıkarabilmiştik) takipli kargo ile ücretsiz olarak 1 adet normal 510 pin ve 1 adet deck yollayacaklarını söylediler. Aradan bir kaç gün geçti ve takip numarası yolladılar. Neyse paket geldi ama bir baktım ki içinde sadece deck var ve normal 510 pin yok. Neyse squonk mod var dedim ve biraz hasarlı olsa da önce dikkatli bir şekilde kontrol ederek squonk pin ile kullanmaya başladım. Sonra yine mail attım ve özür dileyip tekrar günderim sağlayacaklarını söylediler. Aradan 2 gün geçti ve mail geldi. Tekrar takipli kargo ile ücretsiz olarak yolladılar ve paket geldiğinde içinde hem normal hemde squonk pin vardı. Bu arada gelen deck'in altında eski deck'teki gibi siyah plastik parça yerine peek parça vardı, zannımca şikayet aldılar ve daha doğru ohm okuması için yaptılar.
Daha önce de Hastur mini Rta almıştım. Ağza likit sıçratma gibi sorunlardan dolayı sonradan çıkan 3mm iç çapa sahip drip tip çıkarmışlardı ve mail attığımda ücretsiz olarak yollamışlardı. Sadece sizden ürünün kodunu istiyorlar ve orijinal ise her türlü yardımcı oluyorlar.
Yanisi, bu adamlar müşteri hizmetleri konusunda çığır açmışlar, haberiniz olsun. Bence şansınızı deneyin.
Hocam çok teşekkür ederim uzun uzun yazmissiniz, kırdıktan yarım saat sonra mail attım hemen , bakalım cevap bekliyorum,
İçerdeki parçayı çıkarmayı deneyeceğim bugün, siz nasıl cikarmistiniz?

Hocam çok teşekkür ederim uzun uzun yazmissiniz, kırdıktan yarım saat sonra mail attım hemen , bakalım cevap bekliyorum,
İçerdeki parçayı çıkarmayı deneyeceğim bugün, siz nasıl cikarmistiniz?
Deck içinde kalan vida parçasına düz bir şekilde ortasından kazıya kazıya çizik oluşturduk sonra wd-40 sıkıp minik ve düz bir uçlu olan cep telefonu tornavidaları ile çıkardık. Zor değil ama dikkat ister.

1560873875074420823580601232053.jpg
Sonunda orjinal parvum a kavuştum ,
Bu seviyeler için tam olarak kendinden bekleneni yapıyor gayet dengeli bir içimi var , sıkılık tam yerinde. Bu fiyatlara çıkmak istemeyip klon kullanmayanlar için cthulhu 1928 rda yi öneriyorum onun da keyifli bir içimi var, bu ikisinden burun farkıyla geri de kalsa da ammit mtl rda da keyifli bir atomizer, şimdilik eyyorlamam bu kadar

Ekli dosyayı görüntüle 5356
Bu seviyeler için tam olarak kendinden bekleneni yapıyor gayet dengeli bir içimi var , sıkılık tam yerinde. Bu fiyatlara çıkmak istemeyip klon kullanmayanlar için cthulhu 1928 rda yi öneriyorum onun da keyifli bir içimi var, bu ikisinden burun farkıyla geri de kalsa da ammit mtl rda da keyifli bir atomizer, şimdilik eyyorlamam bu kadar
Hocam ammit ile karşılaştırdığında sıkılığı nasıl

Ekli dosyayı görüntüle 5356
En sevdiğim atomizerdi. Mecburen sattım. Pişmanım sattığımada. Güle güle kullan abicim. ????

Cthulhu 1928 çok sıkı değil ama bf pinli güzel bir mtl rda.
İki parti çıkardılar bildiğim kadarıyla ilkinde hava kaçakları vardı, ikinci partiden olanin stok oringleri değiştirince parvum dan biraz daha sıkı olduğunu söyleyebilirim ama yine de sıkılık konusunda ortasaha da bir ammit degil

Geri