• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara MTL BF Atomizer Önerisi İstiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ares3535
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ares3535

Community
Şimdi efendim her kuşu hallettik bir leylek kalmıştı, squonk modu da aldik , üstüne de berserker, galaxies, hussar ekledik,
Şimdi oneri istiyorum, daha doğrusu arsizlik yapiyorum ( picoya olur mu diye de sormuyorum)
Şunu kullanmazsan bf atomizer kullanmamissindir dediğiniz , beğendiniz, akşam yastığın altına koydugunuz, sabahları usulca öperek uyandirdiginiz mtl bf atomizerleriniz
Nelerdir ?soruyorum dostlar
Ya da la bi dur , gerek yok mu diyorsunuz? ( Evet bazen kendinize söylediğiniz şekilde)

15526737415436312031079527136303.jpg

Oyla 0
squonk mod olarak öneri verebilecek şunu hem bulabilirsin tr de uyguna hemde iyidir iş görür diyebileceğiniz bir alet var mıdır?
teşekkürler şimdiden.

bunun markası ne abi anlayamadım ki. fiyatı ne kadar onu da sorabilir miyim?

Mekanik arıyorsanız Athena ve Augvape çok basit ve başarılilar, fiyatları da gayet uygun
hocam mekanik hiç kullanmadım ben biraz acemiyim. sorun yaratır mı onlarda yaratmaz mı mekanik kelimesi bilirsin acemileri ürkütür. bu ikisini ne kadara nerden bulabilirim bir bilginiz var mıdır?

hocam mekanik hiç kullanmadım ben biraz acemiyim. sorun yaratır mı onlarda yaratmaz mı mekanik kelimesi bilirsin acemileri ürkütür. bu ikisini ne kadara nerden bulabilirim bir bilginiz var mıdır?
sva mod hocam, ilana koymuştum 250 liraya, forum arayüz değişince gitti.

Mekanik mod için dikkat edilmesi gereken şeyler bunlar için de geçerli,
Bana çok pratik ve hafif geliyor bu ikisi, dotmod onermedim dikkat ettiyseniz , içindeki switch i düzenli temizlemek gerekiyor, yoksa kendi kendine ateşleme yapabiliyor, ama Athena ve Augvape çok basit yapılı .
Türkiye de sifirini bulmanız çok zor, forumlar veya Facebook gruplarından ikinci el takip etmeniz gerekiyor

Geri