• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara MTL BF Atomizer Önerisi İstiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ares3535
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ares3535

Community
Şimdi efendim her kuşu hallettik bir leylek kalmıştı, squonk modu da aldik , üstüne de berserker, galaxies, hussar ekledik,
Şimdi oneri istiyorum, daha doğrusu arsizlik yapiyorum ( picoya olur mu diye de sormuyorum)
Şunu kullanmazsan bf atomizer kullanmamissindir dediğiniz , beğendiniz, akşam yastığın altına koydugunuz, sabahları usulca öperek uyandirdiginiz mtl bf atomizerleriniz
Nelerdir ?soruyorum dostlar
Ya da la bi dur , gerek yok mu diyorsunuz? ( Evet bazen kendinize söylediğiniz şekilde)

15526737415436312031079527136303.jpg

Oyla 0
Selamlar, quad ya da clapton ile deneyebilirsiniz, coil yükseklik ayarını da değiştirmeyi bir deneyin,
Çift coil rda kadar aroması var şaşırttı açıkçası beni
0.25 - 0.30 ohm civarı daha verimli olacaktır
Elimde bi fused clapton car 28x3 üzeri 36 ni80. 2,5-3mm 4-5 tur deneyeyim en iyisi yarın. Teşekkürler üstad :) bf mod şart ama. Üstten damlatmakla olacak iş değil çok çabuk bitiyor haznesindeki likit :D

Elimde bi fused clapton car 28x3 üzeri 36 ni80. 2,5-3mm 4-5 tur deneyeyim en iyisi yarın. Teşekkürler üstad :) bf mod şart ama. Üstten damlatmakla olacak iş değil çok çabuk bitiyor haznesindeki likit :D
Evet bu tür nano tarzı atolar direk olarak bf için üretilmiş, likit hazneleri yok gibi o yüzden squonk mod şart, hatta bana da bir tane daha lazım sanırım o_O

Dome 2 yi rda olarak bf kullanan var mı?
onu da mtl kullanma şansı yok sanırım 2 gün denedim yine pes edip DL olarak deneyeceğim

Ammit mtl rda, aroma çok iyi, sıkı, sızdırma sıfır , havalandırma yapısından dolayı ince teller ile çok rahat salt da kullanabiliyorsunuz, zevkle kullanıyorum günlük. Rta sını almayın berbat ötesi.

Ekli dosyayı görüntüle 2221
1 gün sürdü hiç yapmayacagim şey oldu bf pin pozitif pin icinde kırıldı, mühendislik diplomami yirtiyorum su an
Hocam aynı şey başıma gelmişti. Cthulhu Mod müşteri hizmetlerine mail attım ([email protected]). Fazla zorlamama rağmen benim normal 510 pin'in yivli kısmı kırılıp deck'in içinde kalmıştı. Zor da olsa benim kuzen ile kırılan yivi çıkarmayı becermiştik ama deck çok az da olsa hasar aldı. Cthulhu mod'a durumu bildirdim ve 510 pin yollayacaklarını söylediler, ama dedim yiv deckin içinde kaldı la onu nasıl çıkaracam (tabi yiv'i bu mevzulardan sonra çıkarabilmiştik) takipli kargo ile ücretsiz olarak 1 adet normal 510 pin ve 1 adet deck yollayacaklarını söylediler. Aradan bir kaç gün geçti ve takip numarası yolladılar. Neyse paket geldi ama bir baktım ki içinde sadece deck var ve normal 510 pin yok. Neyse squonk mod var dedim ve biraz hasarlı olsa da önce dikkatli bir şekilde kontrol ederek squonk pin ile kullanmaya başladım. Sonra yine mail attım ve özür dileyip tekrar günderim sağlayacaklarını söylediler. Aradan 2 gün geçti ve mail geldi. Tekrar takipli kargo ile ücretsiz olarak yolladılar ve paket geldiğinde içinde hem normal hemde squonk pin vardı. Bu arada gelen deck'in altında eski deck'teki gibi siyah plastik parça yerine peek parça vardı, zannımca şikayet aldılar ve daha doğru ohm okuması için yaptılar.
Daha önce de Hastur mini Rta almıştım. Ağza likit sıçratma gibi sorunlardan dolayı sonradan çıkan 3mm iç çapa sahip drip tip çıkarmışlardı ve mail attığımda ücretsiz olarak yollamışlardı. Sadece sizden ürünün kodunu istiyorlar ve orijinal ise her türlü yardımcı oluyorlar.
Yanisi, bu adamlar müşteri hizmetleri konusunda çığır açmışlar, haberiniz olsun. Bence şansınızı deneyin.

Son düzenleme:
Hocam aynı şey başıma gelmişti. Cthulhu Mod müşteri hizmetlerine mail attım ([email protected]). Fazla zorlamama rağmen benim normal 510 pin'in yivli kısmı deck'in içinde kalmıştı. Zor da olsa çıkarmayı başarmıştım ama deck çok az da olsa hasar aldı. Cthulhu mod'a durumu bildirdim ve takipli kargo ile ücretsiz olarak 1 adet normal 510 pin ve 1 adet deck yollayacaklarını söylediler. Neyse paket geldi ama bir baktım ki içinde sadece deck var ve normal 510 pin yok. Neyse squok mod var dedim ve squonk pin ile kullanmaya başladım. Sonra yine mail attım ve özür dileyip tekrar günderim sağlayacaklarını söylediler. Aradan 2 gün geçti ve mail geldi. Tekrar takipli kargo ile ücretsiz olarak yolladılar ve paket geldiğinde içinde hem normal hemde squonk pin vardı. Bu arada gelen deck'in altında eski deck'teki gibi siyah plastik parça yerine peek parça vardı, zannımca şikayet aldılar ve daha doğru ohm okuması için yaptılar.
Daha önce de Hastur mini Rta almıştım. Ağza likit sıçratma gibi sorunlardan dolayı sonradan çıkan 3mm iç çapa sahip drip tip çıkarmışlardı ve mail attığımda ücretsiz olarak yollamışlardı. Sadece sizden ürünün kodunu istiyorlar ve orijinal ise her türlü yardımcı oluyorlar.
Yanisi, bu adamlar müşteri hizmetleri konusunda çığır açmışlar, haberiniz olsun. Bence şansınızı deneyin.
@conkarev

Geri