• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara MTL BF Atomizer Önerisi İstiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ares3535
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ares3535

Community
Şimdi efendim her kuşu hallettik bir leylek kalmıştı, squonk modu da aldik , üstüne de berserker, galaxies, hussar ekledik,
Şimdi oneri istiyorum, daha doğrusu arsizlik yapiyorum ( picoya olur mu diye de sormuyorum)
Şunu kullanmazsan bf atomizer kullanmamissindir dediğiniz , beğendiniz, akşam yastığın altına koydugunuz, sabahları usulca öperek uyandirdiginiz mtl bf atomizerleriniz
Nelerdir ?soruyorum dostlar
Ya da la bi dur , gerek yok mu diyorsunuz? ( Evet bazen kendinize söylediğiniz şekilde)

15526737415436312031079527136303.jpg

Oyla 0
az bütçe ve ılık-sıcak buhar arası kullanabilecek üyelere
clona bulaşmadan 100-150 TL bandında sahip olabilecekleri
gerek aroma,gerek kolaylık , gerek buhar vurumu olarak şiddetle ammit mtl rda öneririm
Not: ılık-soğuk buhar arası tercih edenlere uymaz
bu rda bu konuda tek başarız olduğu nokta her yönde iyi ama ciddi tc uğraşması haric hep sicak tarafta
bunun dışında her konuda çok çok iyi

Betimleme çok keyifli olmuş cidden aklımdan geçenler (y),bf işini hiç sevemedim mtl de,çokta fazla ato denemedim zaten ama mutlaka öneriler gelecektir,

Keyifli buharlar.

Bende galaxies mtl rdta var ama oda ılık sıcak buhar veriyor. Bana göre sıcak buhar ... ato çıkarmadan kolayca pamuk coil değişimi likit ilavesi bu yönleri çok hoşuma gidiyor şimdi arkadasta aslında denemedim uzun metal bir driptiple ılık buhar olabilir ins geri verirde denerim

Bende galaxies mtl rdta var ama oda ılık sıcak buhar veriyor. Bana göre sıcak buhar ... ato çıkarmadan kolayca pamuk coil değişimi likit ilavesi bu yönleri çok hoşuma gidiyor şimdi arkadasta aslında denemedim uzun metal bir driptiple ılık buhar olabilir ins geri verirde denerim
Rda sini kullanıyorum onun için yorum yapabilirim, coil yerleşimi çok önemli, biraz yukarıda kalırsa ateş gibi olabiliyor buhar,
Deck yapısı oldukça farklı olumlu anlamda beğendim, hava kanalları biraz düşündürücü açıkçası, topcapi cevirdigimizde zamanla oluşan çizikler sanki kaçağa yol acacakmis gibi göreceğiz, çünkü bu sistemin çalışması için çok düşük toleranslı olması gerekiyor , alt tarafta çift oring varken üst taraftaki sızdırmazlık tamamen toleransla ilgili,
Bir de hava kanallarında az miktar likit olsa dahi fokurdama benzeri ses yapabiliyor,
Bunun dışında genel olarak beğendim diyebilirim

Halen elimde olan ve sık kullandıklarım
Ammit mtl rda
Le concorde klon (modifiyeli)
Speee up klon (modifiyeli)
Elimde olup çoğunlukla kullanmadıklarım
Oatty klon
Speee klon (Ultem topcap koku yapıyor)
Berserker rda
Galaxies rda
İlk üç saydığım atomizer cidden üzmeyecek atolar, modifiye yaptığım atolarda hava kanallarını daraltıp mtl kiti coile doğru uzattığım atolar.

Ben parvum diyebilirim . tavsiye ederim , bulması baya zor ama çok başarılı
Bende açıkcası parvum dan yanayım. @LcaxTheKurtköyPrensi kardeşimin dediği gibi. ?
shenray parvum da iş görür
Bak yaa ? İnsanın canını çektiriyosunuz ama, illa masraf çıkarttıracaksınız bana ?
Şimdiye kadar Bf Mtl Rda olarak Le Concorde, Origen little 16mm Rda, Speed Revolution 18mm Rda, Berserker Rda, Cthulhu 1928 Rda denedim. En çok Speed Revolution ve 1928 Rda olanları beğendim ki hala elimde tutuyorum.
Şu an piyasada Ulton Parvum Rda var. 20-22$ civarında satılıyor. Malum'da Parvun diye aratırsanız anca çıkıyor, yanlış yazmış dingiller, annie'ye düzeltin dedim 1$ tip atar şimdi bana ?
Benim denediğimi yazdığım Rda'lerden daha mı iyi şu Parvum ya, değer mi almaya? @LcaxTheKurtköyPrensi @Pleasewait @körpebuhar

1 haftadır hadaly rda yi mtl içmeye calisiyorum yok arkadaş! En son bugün pes edip DL içimde kullanmayın dedim, bildiğin 10 numara tek coil dl atomizermis bu.

1 haftadır hadaly rda yi mtl içmeye calisiyorum yok arkadaş! En son bugün pes edip DL içimde kullanmayın dedim, bildiğin 10 numara tek coil dl atomizermis bu.
Hocam bende de hadaly var. Daha 3-4 kere kullandım. 24ga kanthal 3mm 5 tur 25 watt olarak denedim ama çok verim alamadım. Ammit 22den daha fazla aroma alıyorum hatta. Sarım öneriniz var mıdır ?

Hocam bende de hadaly var. Daha 3-4 kere kullandım. 24ga kanthal 3mm 5 tur 25 watt olarak denedim ama çok verim alamadım. Ammit 22den daha fazla aroma alıyorum hatta. Sarım öneriniz var mıdır ?
Selamlar, quad ya da clapton ile deneyebilirsiniz, coil yükseklik ayarını da değiştirmeyi bir deneyin,
Çift coil rda kadar aroması var şaşırttı açıkçası beni
0.25 - 0.30 ohm civarı daha verimli olacaktır

Geri