Hala aktif, çalışıyorArkadaşlar bende indirim kodu görünmüyor, kullanım süresi mi doldu?
Arkadaşlar bende indirim kodu görünmüyor, kullanım süresi mi doldu?
Kodu paylaşır mısınız hocam.Hala aktif, çalışıyor
sizede gelmiştir. bütün kullanıcılara gönderildiKodu paylaşır mısınız hocam.
Fena kaşıntı var elimi onayla butonundan çekiyorum sürekli ????tümünü göre basıp saat 20,37 ye bakarsanız görünür
bence al gitsin. sonra pişman olacaksın.Fena kaşıntı var elimi onayla butonundan çekiyorum sürekli ????
Abi plastik tank mevzusu canımı sıkıyor gerçekten. Maliyetine razıyım, ultem yapılabilse çok iyi olacak. Bu sebeple bütçeyi başka yöne kaydırmaya çalışıyorum. Birde bishop ve fev deki gibi pürüzsüz hava akışını yakalayamazsam çok pişman olurum.bence al gitsin. sonra pişman olacaksın.
bishop minör değerlendirmesi alalım @murcix tenAbi plastik tank mevzusu canımı sıkıyor gerçekten. Maliyetine razıyım, ultem yapılabilse çok iyi olacak. Bu sebeple bütçeyi başka yöne kaydırmaya çalışıyorum. Birde bishop ve fev deki gibi pürüzsüz hava akışını yakalayamazsam çok pişman olurum.
Ekleme ben birşey alır iken o an ki sigara fiyatlarına bakıyorum direk
25 * 30 (Ki aslında 40-45 paketti) sonra direk alıyorum. Hatta karda olduğumuda düşünüyorum
Bi abim var, millenium sözü var Kendimi ona ayırdım bide kuma rta var bitmiyor bitmiyor.abi sözü dinlemiyo ben napim daha artık. ilerde "bi kere binim fıstığa abi" derse vermiycem
Fena kaşıntı var elimi onayla butonundan çekiyorum sürekli [emoji846]