• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Minör RTA Talep, Fiyat Ve Satış Bilgilendirme

geçmiş olsun kardeşim yaaa. hafif atlatır ve en kısa zamanda iyileşirsin umarım :)

Abi Allah razi olsun, yani baya hafif masallah hatta yok desem yeridir :) . Uzun zamandir arayipta bulamadigimi yasiyorum. Odaya kapanmak, kitap okumak, pufflamak ve sonsuz dizi film. Terapi gibi geldi, tabi keske boyle bir durum olmasaydi ama bunada sukur. Su anda bu durumun her turlu avantajlarini kullaniyorum :D

Abi Allah razi olsun, yani baya hafif masallah hatta yok desem yeridir :) . Uzun zamandir arayipta bulamadigimi yasiyorum. Odaya kapanmak, kitap okumak, pufflamak ve sonsuz dizi film. Terapi gibi geldi, tabi keske boyle bir durum olmasaydi ama bunada sukur. Su anda bu durumun her turlu avantajlarini kullaniyorum :D
kardeşim sana ve bütün yakalanmış arkadaşlarıma acil şifalar dilerim rabbimden sıkıntı olmadan geçer inşallah.

Ben birşeyi anlamadım.
Ödeme mail yolu ile gelecek hesabamı yoksa sitede çıkan hesabamı yapılacak.
Hayır mail yolu ile bana iban vs gelmedi ????

bende hala üye ol çıkmıyor sitede üye olmadan sepete ekleyip bilgileri girip sipariş verdim ilginç :D
sıkıntı olmaz heralde

Son düzenleme:
Geri