Gazi iş karıştırma yaaaaaaPisman olacaksin ustat almazsan [emoji1787][emoji1787]
Benim aklıma gelmişti. Tek kullanımlık kod yapılsa bu sorun olmazdı.
Sadece kullanıcı adıda olurdu ama programdan anlamam ben buranın ayrıcalığı olmuş olurdu ozmnBenim aklima da tek kullanimlik sbtv-kullanici adi olarak coook sonra geldi ama uygulama icin vakit ve altyapi lazim. Mumkunlugu muamma.
Ben kargolara değil, sana güveniyorum abim Sen çözersin benim işimi ????milenyumun siparişini temmuzda verdim ve o günden beri gelemedi. umutsuz vaka
başka bi tane siparişi verdim. oda nisan gibi anca gelir.
milenyuma hiç güvenme @ehy
ben bile alıp kullanacağıma inanmıyom artık ???? ???? ????
Bak nasıl panzehir veriyor görüyormusun teşekkür ettim üstadım.
Şu alman grup varya orda ara ara kuma rta satıyorlar, onlardan nasıl alınır ki
6 aydan fazla kullandım o dediğin olmadı. ama sen bilirsin. ????buğulanma üstünde çizikler vs
Üstad enjeksiyon polikarbonat tank işte, yani plastik. Biraz kullanım sonra buğulanma üstünde çizikler vs iğrenç bir hal alıyor bu sebeple sevmiyorum
Şuana kadar ki tecrübelerim olacağı yönünde ama kullanmadan sonucu görmek mümkün değil tabikiOlur mu dersin?
o kadar tüyo verdim. al didim. beğenmezsen satarsın didim. hala "goat mod on" ben napim daha fazla yaww@comandante abi anlıklar gelmeye başlasın ben ozmn göreceem @ehy keşke alaydıııım gitme dur diyeydiiiiim. Diyecek ama iş işten geçeçek devamı olmayan her ürün alınır. ????????
Aklında soru işareti kalmasından iyidir ????????
Önce panzehir sonra gazzz veriyorsun ???? neyse sen varsın çok şükür bi koşu gelir kullanırım minörünü napiiimmm????@comandante abi anlıklar gelmeye başlasın ben ozmn göreceem @ehy keşke alaydıııım gitme dur diyeydiiiiim. Diyecek ama iş işten geçeçek devamı olmayan her ürün alınır. ????????
Aklında soru işareti kalmasından iyidir ????????
Ben ikna oldum.Bu sözlere almamış olsaydım gece rüyama girerdi...Tavsiye değil alacaksınız uleyyynnnn gibi olmuş,uzi hocanın reklama ihtiyacı yok üstad hahahahahEger ki ben bile ecig e erken baslamadigima, mtl e erken gecmedigime pismansam sen de o kadar pisman olacaksin bu safkan mtl atoyu almadigina [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Emrinde hiç sıkıntı yok ama çökmeye çalışma nizah çıkarÖnce panzehir sonra gazzz veriyorsun ???? neyse sen varsın çok şükür bi koşu gelir kullanırım minörünü napiiimmm????