Enpara'yı şiddetle tavsiye ederim. Aslında bana plaket vermeleri lazım, 200ü geçmiştir Enpara'ya transfer ettirdiğim kişi sayısıHenüz ödeme yapılmadı ptesi inşallah
Aynen Enpara iyi anında siparişlerin ödemesi gerçekleşti. Ramazan hocamın hesabına çoktan geçmiştir. Bereketini görsün @Uzi Mods
Ahşap kutu o kadar çok isteyen vardıki, alabilenler adına mutluyum. Alamayanlarda üzülmesin. Normal kutu'da Majör ????Aynen bende direk havale çıktım, ahşap kutu kaçmasın diye ????
Ahşap kutu o kadar çok isteyen vardıki, alabilenler adına mutluyum. Alamayanlarda üzülmesin. Normal kutu'da Majör ????
Güle güle kullanın hocam
Birde @onepuffman yanlışlıkla 2 adet fazladan sipariş vermişim onların numarası 1149-1164 ayrıca not düşebilirsen @Uzi Mods kontrolu daha iyi sağlayabilir ö.m attım gerçi ama olsun@onepuffman 26 numara 1180 ve 1306 nolu sipariş
Teşekkürler liste için böyle daha sağlıklı oldu
Tamamdır belirttim, kontrol edebilir misiniz?Birde @onepuffman yanlışlıkla 2 adet fazladan sipariş vermişim onların numarası 1149-1164 ayrıca not düşebilirsen @Uzi Mods kontrolu daha iyi sağlayabilir ö.m attım gerçi ama olsun
Ellerine sağlık hocam tamamdırTamamdır belirttim, kontrol edebilir misiniz?
#1305 cam siparişi
#1268 karton kutu siparişi
Sıra no 242
Şuan listede sadece 1305 cam gözüküyor, 1268 karton kutu ilave eder misiniz
Sistemde 2si de görünüyor
Eft talimat verildi pazartesi hesapta
bu arada bu düzenlemeyi yaptığınız için teşekkürler. Hakkınızı helal edin
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi