Ben bu mesaja istinaden 3 numaraya yazdım ama sizin sıra 93 gözüküyor. 3. HMA belki eski nickinizdir diye müdahale etmedim, Ö.M. de attım size. Cevabınızı bekliyorum bilginiz olsun.@onepuffman
Siparişi geçtik
1205 1286
Liste no:3
EFT talimatı verildi pazartesi sabah üreticiye ulaşır
@onepuffman emeğinize sağlık
Tamamen yardım amaçlı bu hareket hem özveri hem zaman gerektiriyor. Tüm forum ve kendim adına teşşekürlerimi sunuyorum. Lütfen hakkınızı helal edin.
Tabi bu süreçte forum üyeleri için uğraş veren gece bile detayları inceleyen yönetim ve @Uzi Mods a ayrıca teşekkür ederim. Lütfen sizlerde haklarınızı helal edin.
Bu konuda ve majör satışında çok emek var. Emeği olanlara teşekkürler.
Tamamdır ekliyorum hemen.@onepuffman hocam listede 66. Sırada olan romeoq arkadaşımızda verdi siparişini. Sipariş numarası 1318 imiş. Foruma giremiyor pek.
İlk girdiğimde yedek cam yoktu. Sonradan açıldı bir de ayrı siparişle yedek cam aldım. 1388 de benim yani hocam.Sıra no 176
Nick ceryancı
Sipariş no 1360
İkinci partide alabildik. Düzeltir misiniz hocam listede teşekkür ederim herkese bol majör ler dilerim
Tamamdır güncelledimİlk girdiğimde yedek cam yoktu. Sonradan açıldı bir de ayrı siparişle yedek cam aldım. 1388 de benim yani hocam.
Hemen ekliyorum çoook teşekkürler.
Tamamdır, sipariş noyu yazdım ama açıklama da ekledimSayın Hocam benimki de pişti olma münasebetiyle iptal maalesef, özel mesaj ile üreticiye bildirmiştim buradan da aktarayım... Derleyip toplamanız mükemmel olmuş... İPTAL 273@oknakn79 1244