• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@onepuffman emeğinize sağlık
Tamamen yardım amaçlı bu hareket hem özveri hem zaman gerektiriyor. Tüm forum ve kendim adına teşşekürlerimi sunuyorum. Lütfen hakkınızı helal edin.
Tabi bu süreçte forum üyeleri için uğraş veren gece bile detayları inceleyen yönetim ve @Uzi Mods a ayrıca teşekkür ederim. Lütfen sizlerde haklarınızı helal edin.
Bu konuda ve majör satışında çok emek var. Emeği olanlara teşekkürler.

@onepuffman emeğinize sağlık
Tamamen yardım amaçlı bu hareket hem özveri hem zaman gerektiriyor. Tüm forum ve kendim adına teşşekürlerimi sunuyorum. Lütfen hakkınızı helal edin.
Tabi bu süreçte forum üyeleri için uğraş veren gece bile detayları inceleyen yönetim ve @Uzi Mods a ayrıca teşekkür ederim. Lütfen sizlerde haklarınızı helal edin.
Bu konuda ve majör satışında çok emek var. Emeği olanlara teşekkürler.

Hemfikirim sizinle. Hem @Uzi Mods hemde forum fazlasıyla özveriliydi, emeklerine sağlık. Bana gelince, ben kendi siparişim arada kaynamasın diye yapıyorum :D

Sayın Hocam benimki de pişti olma münasebetiyle iptal maalesef, özel mesaj ile üreticiye bildirmiştim buradan da aktarayım... Derleyip toplamanız mükemmel olmuş... İPTAL 273@oknakn79 1244

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri