• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sira no: 268 - Lindemann
Siparis no: 1250(ahsap kutu)
Siparis tamamlandi

odeme talimati gecildi en gec saat 12-1’de ureticiye ulasmis olur.

bu arada ilk siparisim yanlis girildi duz model icin o iptal olursa karmasiklik olmamasi adina iyi olur.(1174)

Sayın @Koba . Sipariş geçerken uzimods sitesinde açıklama kısmına buradaki liste sıra numarasımı yazmadım, Şimdi ise buradaki listeden @onepuffman üstat , liste üzerinden sipariş numaramızı teyid edip, yazdı. Uzimods sitesindeki unutkanlık bir sorun olmaz sanırım.

Ayrıca bu konu icin uğraşı veren herkese sonsuz teşekkürler.

Kaynak olmaması için SBTV yönetimi olarak teyakkuz halindeyiz...

Ekli dosyayı görüntüle 22623
Hocam ben lsitede olamama rağmen sipariş verdim yani buradan soyliyim ben size sonra arkadan iş cevirmek gibi olmasın iptal edersenizde kesinlikle hiçbirsey demem.
Not: Ben size daha stoklar açılmadan once öm attım bu konuyla ilgili daha önce on talepte bulunup iptal eden arkadaştanda usulen izin aldim bunuda öm de belirttim size ama tekrardan söylüyorum siparişim iptal edilirse anlayışla karşılarim yani mesaj bolumuzune bakarsaniz sevinirim.

Sıra no 176
Nick ceryancı
Sipariş no 1360
İkinci partide alabildik. Düzeltir misiniz hocam listede teşekkür ederim herkese bol majör ler dilerim :)

10. sıradayım 1314 ve 1322
Ücret eft yapıldı pztesi 09:00 - 09:30 gibi Ramazan Hocam'ın hesabında olur
[emoji869][emoji869][emoji869][emoji869]

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri