@onepuffman Hızır gibi yetiştin,eline emeğine sağlık. Forumun fahri müfettişi
Bence yazabiliriz. Uzi bir şey demez
2 kez yazılma olayı da 3 kişi listeye el atmaya çalışmamızdan dolayı olmuş herhalde..
Diğer 2.kez yazılan arkadaşların yerine forumdan sipariş vermiş,ama listeye dahil olmamış arkadaşları ekleyebiliriz bence. Mevcut sayıyı bozmaktansa,almak isteyip listeye girememiş olanlara yardımcı oluruz diye düşünüyorum.
hocam serkan asanın yerine de beni ekleyebilirsiniz 1356 ile
Ekledim zaten sizi, oldu bayahocam serkan asanın yerine de beni ekleyebilirsiniz 1356 ile
@Onepuffçokiş [emoji23]Ekledim zaten sizi, oldu baya
Hatta o çözüm ürettiğimiz 1 kişi sizdiniz
@hasanaco siz 2 kere yazılmışsınız listeye. 08 ve 271
@Pineapple 271 yerine, forumdan sipariş vermiş olan ama listede ismi olmayan birini yazabilir miyiz?
Saat 2'den beri sular kesik Karşıyaka'da. Duş almadan hayatta uyuyamam ben. Mecbur bekliyorumYav adama bari bi kahve ikram edin, uğraşıyor o kadar ???? ????
@onepuffman
Ekli dosyayı görüntüle 22653
Alkol/şişe açacaktım ama , ne olur ne olmaz ,liste filan karışır... Ürünler gelmez ,hiç gerek yok
????
Artık uyuyabilirim, pazartesiye kadar [emoji1787]
@onepuffman hocam emeğiniz için teşekkür ediyorum, alabildim.
liste no-40
sipariş no 1416
ptesi eft geçilecek
güncellerseniz sevinirim
Sent from my iPhone using Tapatalk
@onepuffman Valla helal olsun dostum. Sabahtan beri uğraşıyorsun. Emeğine Sağlık. Forum adına Teşekür etmek istedim. Hakkını Helal et.
Böyle bir liste oluşturmayı siz akıl ettiniz ve iyi ettiniz. Şimdi kim almış kim alamamış her şey daha net. ramazan hoca'ya da kolaylık oldu. Ama siz yoruldunuz. İmkan olsada kahve söyleyebilsekte içseniz????PC'de render bekliyorum bugün zaten, tam denk geldi. Benim için de iyi oldu hem Arada bir de Fallen Order'da oynarım dedim ama ekran kartı çüş dedi. Geri geldim foruma
Amanın çok teşekkür ederim. Son 11dk gözüküyor zaten render'a. Bitince yatarım artık, Mandalorian'ın yeni bölümünü seyredip. Hatta direk kaçıyım ben. Herkese iyi gecelerBöyle bir liste oluşturmayı siz akıl ettiniz ve iyi ettiniz. Şimdi kim almış kim alamamış her şey daha net. ramazan hoca'ya da kolaylık oldu. Ama siz yoruldunuz. İmkan olsada kahve söyleyebilsekte içseniz????
İyi geceler dostum. Allah rahatlık versin.Amanın çok teşekkür ederim. Son 11dk gözüküyor zaten render'a. Bitince yatarım artık, Mandalorian'ın yeni bölümünü seyredip. Hatta direk kaçıyım ben. Herkese iyi geceler