• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@onepuffman Hızır gibi yetiştin,eline emeğine sağlık. Forumun fahri müfettişi :)

Bence yazabiliriz. Uzi bir şey demez :)

2 kez yazılma olayı da 3 kişi listeye el atmaya çalışmamızdan dolayı olmuş herhalde..
Diğer 2.kez yazılan arkadaşların yerine forumdan sipariş vermiş,ama listeye dahil olmamış arkadaşları ekleyebiliriz bence. Mevcut sayıyı bozmaktansa,almak isteyip listeye girememiş olanlara yardımcı oluruz diye düşünüyorum.

Tamamdır o zaman, bir tane de sipariş iptali isteyen vardı. 3 kişi ulaşmıştı bana, 1'ine çözüm üretmiştik, diğer 2'sine de çözüm üretiyorum ben :)

Sipariş iptali isteyenin yerine @Ged 'i, iki kere yazılan birinin yerine de @ahmuha 'yı koyuyorum. İkisi de sipariş geçmiş, ödemeyi yapmış çünkü.

Tamamdır o zaman, bir tane de sipariş iptali isteyen vardı. 3 kişi ulaşmıştı bana, 1'ine çözüm üretmiştik, diğer 2'sine de çözüm üretiyorum ben :)

Sipariş iptali isteyenin yerine @Ged 'i, iki kere yazılan birinin yerine de @ahmuha 'yı koyuyorum. İkisi de sipariş geçmiş, ödemeyi yapmış çünkü.
hocam serkan asanın yerine de beni ekleyebilirsiniz 1356 ile :)

PC'de render bekliyorum bugün zaten, tam denk geldi. Benim için de iyi oldu hem :) Arada bir de Fallen Order'da oynarım dedim ama ekran kartı çüş dedi. Geri geldim foruma :)
Böyle bir liste oluşturmayı siz akıl ettiniz ve iyi ettiniz. Şimdi kim almış kim alamamış her şey daha net. ramazan hoca'ya da kolaylık oldu. Ama siz yoruldunuz. İmkan olsada kahve söyleyebilsekte içseniz????

Böyle bir liste oluşturmayı siz akıl ettiniz ve iyi ettiniz. Şimdi kim almış kim alamamış her şey daha net. ramazan hoca'ya da kolaylık oldu. Ama siz yoruldunuz. İmkan olsada kahve söyleyebilsekte içseniz????
Amanın çok teşekkür ederim. Son 11dk gözüküyor zaten render'a. Bitince yatarım artık, Mandalorian'ın yeni bölümünü seyredip. Hatta direk kaçıyım ben. Herkese iyi geceler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri