thall
Community
@onepuffman hocam ankaradaysanız baristalık yapıyorum. gelin bi kahve ikram edeyim ben
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne kahvesi hocam, her gece bi kadeh @onepuffman hocama dolduracam bundan sonra hatta @yobb ustanın çayları da benim hesaba yazılsın...Yav adama bari bi kahve ikram edin, uğraşıyor o kadar ???? ????
@onepuffman
Ekli dosyayı görüntüle 22653
Alkol/şişe açacaktım ama , ne olur ne olmaz ,liste filan karışır... Ürünler gelmez ,hiç gerek yok
????
Tamamdir.tesekkurler.@hasanaco sizin isminiz 2 kere yazılmış biri 08, diğeri 271. Siparişinizi 08 sıra nosuna ekledim. 271'e sizin yerinize başkasını ekliyorum. Bilginiz olsun. Tekrar siparişiniz olur ise 08'e ekleme yaparım.
Liste 80 Hobbit
Sipariş No:1254 ve 1182 iki sipariş girdim ama
1254 olanı alıcam (Major V2 Ahşap Kutu)
Teşekkür ederim ????Tabii, @Mariachi siz listeye 3 kere yazılmışsınız, 105, 131 ve 175. 175'deki sıranızın yerine @sukrukaya 'yı ekliyorum, bilginiz olsun.
Vallahi istatistikte geldi, helal olsun???? render ilgimi çekti bu arada? Ne ile ilgili hocam? Mimari, makina?Şimdiye kadarki veriler;
Listede bulunan Kişi Sayısı : 287
İptal Eden Toplam Kişi Sayısı: 4
İlave Olan Toplam Kişi Sayısı: 4
Çift Yazılanlar : 7
Ortaya Çıkan Verilen Sonrası Listede bulunan Son Toplam Kişi Sayısı: 280
Sipariş Veren Kişi Sayısı: 149
Toplam Sipariş Adedi: 193
İptal Olan Sipariş Toplamı: 6
İptal Sonrası Toplam Sipariş Adedi: 187
Veriler hatalı olabilir bu arada. En son netleşince hesaplarım tekrar
İstatistiğe dökecek olursak liste başlangıcı 287 kişiydi ve şu anda birim sipariş adedi 187. Böyle düşünürsek listeyle oluşan potansiyel talebin %65'i gerçekleşmiş oluyor.
@onepuffman üstad eline emeğine sağlık.
Sıra no 60, bir adet yedek cam siparişi vermistim sipariş no 1325
Teşekkür ederim
1243 yazmıştım size, 1325'i de mi ekliyorum?