onepuffman
Community
Olmaz tabii ki@onepuffman hocam ödemeyi yarın yapacağım. Sıkıntı olmaz değil mi ? Siparişi geçtim sonuçta
Olmaz tabii ki@onepuffman hocam ödemeyi yarın yapacağım. Sıkıntı olmaz değil mi ? Siparişi geçtim sonuçta
Olur abi muhtemelen. Haftasonu sizin ekip baya sağlam olacak. @Mr. Ocean , @alikaptan , sen, Oğuz abi. Cümbür cemaat hem Major'un hem de Vega'nın içinden geçin abi
Evli buhardaşlar derneği konusunda yardım çağrısı vardı yüklenmeyin abi adama ???????? Aslında acil durum butonu olsa basınca hemen biri arayip şirkette acil toplantı var dese falan güzel olurbide sen gelsen, yahu yengehanım izin vermiyorsa ben alayım izin
Tabii ekliyorum hemen.@onepuffman Dostum Sipariş No:1427 Tel sarım Aparatını eklermisim. Ödemesi yapıldı
Ön talep Liste No: 108
Teşekür EderimTabii ekliyorum hemen.
Burada eşleşiyor ama mail ve Ö.M. de atın isterseniz.Ben siparişin not kısmına nickimi yazmayı unuttum inşallah sorun çıkmaz
Burada eşleşiyor ama mail ve Ö.M. de atın isterseniz.
Ben buraya da not düşeyim, ne olur ne olmazÖm den yazdım inşallah görür
@Koba özellikle belirtmişti aslında, canlı yayında da söylemişlerdi, Ben not düşeyim burada ama siz de isterseniz Mail ve Ö.M. gönderin @Uzi Mods 'a. Kaçıncı sıradaydınız?Ben siparis verirkende siparis notuna herhangi birsey yazmadim çünkü yazmamizla ilgili birsey yazmiyordu. Not kismini bos biraktim yani. Buradaki eslesme yeterli olur heralde.
Sizi yazmıştım zaten diğer başlıktaki mesajınızı görüpSıra no:240
Sipariş no:1257
Eft yapmıştım farklı banka olduğu için pazartesi sabah işlem gerçekleşecek onayladım geçen gün
Sabah 09:00 gibi @Uzi Mods hesabında olur 210 TL
Farkındayım, teyit amaçlı yazdım eft işlem sabah gerçekleşeceği için yazmışken hepsini birden yazayım dedim , teşekkürler ilginiz içinSizi yazmıştım zaten diğer başlıktaki mesajınızı görüp