Tabii, iki kere yazılmış birinin yerine ekleyebilirim. Sipariş numaranız neydi?Ben sipariş geçtim. Ama talep listesinde yoktum. Ekler misiniz beni de ?
Bi rus votkası antalyada hazır @onepuffman bu kadar emeğe votka içiyorsan bi öm alayım senden...Ciddi emek veriyorsun hocam
Bu hafta sonu tatil gününde bile
Bence gönlü bol yöneticilerden veya uzimoddan hediye tahta kutu göndermeliler
Ben yanlizca sipariş no yazdım o yetiyorEft aciklamasina siparis no ve on talep sira nick de yazssak.sikinti olurmu @Uzi Mods
Acil cevab bekliyorum
Boştaydım bu haftasonu, yani aslında çalışıyordum PC başında renderları bekliyorum, o ara denk geldi bana da uğraş oldu. Hediyeye de hiç gerek yok zaten aldım tahta kutu Benimki onların emekleri yanında devede kulak değil kulak deliği olur ancaCiddi emek veriyorsun hocam
Amanın içmem mi. Hemşehriniz olarak İzmir'e gelirseniz burada da ister balık - rakı, ister midye-biranız hazır. Ben geldim demeniz bile yeterliBi rus votkası antalyada hazır @onepuffman bu kadar emeğe votka içiyorsan bi öm alayım senden...
Katılıyorum. Fazlasıyla @onepuffman arkadaşımız hediye tahta kutu majör'ü hak ediyor. Hak ettiCiddi emek veriyorsun hocam
1317 olarak not etmişim ben, doğru mu?Liste sıra no 116
Iceberg
Odeme yapıldı
Sipariş no hatırlamıyorum.
Beyin ameliyatına döndü olay
Hocam uzimods sitesine üye olduysanız orda siparişlerm kısmında sipariş numaranız görünürListe sıra no 116
Iceberg
Odeme yapıldı
Hiç gerek yok ki zaten @GURCANN rakı ısmarlıcak sözü varKatılıyorum. Fazlasıyla @onepuffman arkadaşımız hediye tahta kutu majör'ü hak ediyor. Hak etti
Liste sıra no 116
Iceberg
Odeme yapıldı
Üyeliği sipariş esnasında (isterseniz) oluşturuyorsunuz hocam.Merhaba.
184. Sıra benim. Lakin siteye üye olamadım?
Üyelik sipariş aşamasında oluyor, üye olmadan da sipariş verilebiliyor. Cuma akşamı ve dün 17-18.00(tam emin değilim) itibaren bugün öğlen saatlerini kadar açıktı siparişler. Bugün tekrar açılacak mı bilmiyorum ama yarın herkese açılacak diye biliyorum.Merhaba.
184. Sıra benim. Lakin siteye üye olamadım?
Üyelik sipariş aşamasında oluyor, üye olmadan da sipariş verilebiliyor. Cuma akşamı ve dün 17-18.00(tam emin değilim) itibaren bugün öğlen saatlerini kadar açıktı siparişler. Bugün tekrar açılacak mı bilmiyorum ama yarın herkese açılacak diye biliyorum.
[/QUOTE
???? teşekkürler.