SedYam
Community
Teşekkür ederim hocam . Amin inşallahAllah bağışlasın analı babalı büyümesini, ailesine Vatanına Milletine hayırlı evlat olmasını nasip etsin
Teşekkür ederim hocam . Amin inşallahAllah bağışlasın analı babalı büyümesini, ailesine Vatanına Milletine hayırlı evlat olmasını nasip etsin
Siz bilirsiniz üstadim ????Tamamdır, "ÇOK GÜZEL BİR SEBEP YÜZÜNDEN İPTAL" yazıyorum ozaman
Aynen hocamBlack noteler ile bi major yorumu atarsın artık ????
Hocam bende bile Black Note Havana, Virginia ve Latakia hazır demlenmiş halde Majorü bekliyorBlack noteler ile bi major yorumu atarsın artık ????
Emeğine sağlık ustamArkadaşlar canla başla calışıyorum yarina yetiştirmek icin sabahliycam muhtemel mesajlara cevap veremiyorum burdan alamayan arkadaşlar icin yarin sabah acabilirim
Siparis notuna hic birsey yazmadim o geceki telaseden listede de varim. Umarım bu durum problem olmaz.Arkadaşlar canla başla calışıyorum yarina yetiştirmek icin sabahliycam muhtemel mesajlara cevap veremiyorum burdan alamayan arkadaşlar icin yarin sabah acabilirim
Hiç gerek yok ki zaten @GURCANN rakı ısmarlıcak sözü var
Hocam sipariş numaralarında sadece major yok. benim gibi aklına geldikçe ekleyen majoru ayrı sustalıyı ayrı sipariş geçenler -camı ayrı geçen buharcılar var - olunca sayıdan bakarak ato sayısına ulaşamayız .İki gunde verilen siparis numaralarina baktim en erken gorebildigim
1148 en yuksek numara da 1424
Aradaki fark 276 liste de su an 200 u buldu mu bilmiyorum ama
Bana araya birileri girmis gibi geldi ????soyle bi listeye baktim da epey bosluk var hala vazgecenleri saymıyorum bile zaten onlar siparis vermemis kişiler ????????
Eft'de sadece sipariş no yazılıyor,Eft aciklamasina siparis no ve on talep sira nick de yazssak.sikinti olurmu @Uzi Mods
Acil cevab bekliyorum
1276'ymış sizin sipariş. Siparişe İPTAL'mi yazıyım?@onepuffman hocam bana iptal yazabilir misiniz rica etsem.Maddi şu an için çıkamıyorum.213ncü sıradaydım.
Evet hocam ben listede 101 numaradayım alamadım stok yok gözüktü hep. Tekrar açarsanız iyi olur.. Teşekkürler.Arkadaşlar canla başla calışıyorum yarina yetiştirmek icin sabahliycam muhtemel mesajlara cevap veremiyorum burdan alamayan arkadaşlar icin yarin sabah acabilirim
Sizi yazmıştım, sanırım başka bir başlıkta denk gelmiştim.Liste sıra no: 265
Sipariş no: 1264
Ödemesi yapıldı
Tamamdır not düştüm ben ama siz de yine de isterseniz Ö.M. ve mail ile bilgi verin.@onepuffman Evet hocam size zahmet
Günaydın süper güzel insanGünaydın güzel insanlar