• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar canla başla calışıyorum yarina yetiştirmek icin sabahliycam muhtemel mesajlara cevap veremiyorum burdan alamayan arkadaşlar icin yarin sabah acabilirim
Emeğine sağlık ustam
Ustam kargo işini partiler halinde farklı şubelere vererek mi çözeceksiniz? Tek şubenin o kadar paketi gününe gireceğini sanmıyorum

Dün öğlenden beri bakamadım siteye, sipariş esnasında sıra no ve nick eklemiştim notlara ama yapmam gereken başka birşey var mıdır?
Sıra no 27 Sipariş no 1217 Nick malum Vanity.

Ayrıca @onepuffman emeğine sağlık çok faydalı bir çalışma olmuş kendi adıma teşekkür ederim.

Ek olarak ödeme de gerçekleşti.

Son düzenleme:
İki gunde verilen siparis numaralarina baktim en erken gorebildigim
1148 en yuksek numara da 1424
Aradaki fark 276 liste de su an 200 u buldu mu bilmiyorum ama
Bana araya birileri girmis gibi geldi ????soyle bi listeye baktim da epey bosluk var hala vazgecenleri saymıyorum bile zaten onlar siparis vermemis kişiler ????????
Hocam sipariş numaralarında sadece major yok. benim gibi aklına geldikçe ekleyen majoru ayrı sustalıyı ayrı sipariş geçenler -camı ayrı geçen buharcılar var - olunca sayıdan bakarak ato sayısına ulaşamayız .
evet sayıdan bakınca sayıya ulaşamıyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri