Mailinize gelmiş olması lazım aslında ya da üyelik aldıysanız girip "Siparişlerim" kısmından görebilirsiniz. Ödeme yaparken size de lazım olacak hem.107 simyacı
Sipariş verildi, sipariş noyu hatırlamıyorum.
Ben didimBiri Black Note'mi Dedi????
İlke Kimya'dan Aldığım Latakia hariç, Latakia O zamnlar Stokta Yoktu Alamadım, Ama Diğer Black Note'nin Aroma'ları Demlendi, Çoktan Likit Oldular, Majör Bekliyorlar. ????
Çok teşekkür ederim 1424 sipariş numaram.Tabii, iki kere yazılmış birinin yerine ekleyebilirim. Sipariş numaranız neydi?
Ödemeyi sipariş no vererek cuma gece yaptım.Mailinize gelmiş olması lazım aslında ya da üyelik aldıysanız girip "Siparişlerim" kısmından görebilirsiniz. Ödeme yaparken size de lazım olacak hem.
Ben listede 2. kez yazılmış birinin yerine ekleyeceğim ama siz de isterseniz Ö.M. ve mail atın, riski en aza indirelimÇok teşekkür ederim 1424 sipariş numaram.
siparişte belirtmedim ön sipariş numaram olmadığı için
İnşallah sıkıntı olmaz
Emeğinize sağlık bu arada
Valla bende çok sabırsızlanıyorum. Spica pro ve Flash V4 de iyilerdi. Ama Majör de denemek Ayrı bi heyecan veriyor, ????Ben didim
Oak vape net lerde hazır bende ... Major ile denemek için sabırsızlanıyorum
O zaman bir sıkıntı çıkmaz sanırım. Buraya yazsak iyi olurdu gerçi. Dekonttan bakma şansınız olabilir mi? Eğer yok ise listeye not düşeyim.Ödemeyi sipariş no vererek cuma gece yaptım.
Allah bağışlasın analı babalı büyümesini, ailesine Vatanına Milletine hayırlı evlat olmasını nasip etsinOğlan dünyaya geldiği için sipariş veremedim sıra no 181
Allah upuzun, musmutlu, huphuzurlu bir ömür nasip etsin, size de bu ömrü görmeyiOğlan dünyaya geldiği için sipariş veremedim sıra no 181
Cok teşekkür ederim üstadım. Allah herkese nasip etsin insallah ???? siz Alamayacak yazın ????Allah upuzun, musmutlu, huphuzurlu bir ömür nasip etsin, size de bu ömrü görmeyi
"HENÜZ ALAMADI" yazıyorum o zaman size.
Tamamdır, "ÇOK GÜZEL BİR SEBEP YÜZÜNDEN İPTAL" yazıyorum ozamanCok teşekkür ederim üstadım. Allah herkese nasip etsin insallah ???? siz Alamayacak yazın ????