onepuffman
Community
Ben buradan not düşeyim isterseniz ama siz de Uzi Mods'a Ö.M. ve mail atın isterseniz. Sıra No kaçtı sizin?Sipariş no 1396. Bildirimden önce sipariş verdiğim için kullanıcı adı ve liste numarası yazmadım
Ben buradan not düşeyim isterseniz ama siz de Uzi Mods'a Ö.M. ve mail atın isterseniz. Sıra No kaçtı sizin?Sipariş no 1396. Bildirimden önce sipariş verdiğim için kullanıcı adı ve liste numarası yazmadım
Hocam 1378 eklermisinizSİPARİŞ NUMARASI OLAN AMA LİSTEYE YAZMAYI ATLADIKLARIM VAR İSE BİLGİ VEREBİLİR Mİ?
Özür dilerim bu arada büyük harflerle yazdım, isyan babında değil kesinlikle "İSMAİL ABİİİİİİİİİİİİİİİİİ - HOOOOOOOOOPPP" babında
Sıra no kaçtı?Hocam 1378 eklermisiniz
Tamamdır buldum ekledim ve not düştüm ama siz de Uzi Mods'a Ö.M. ve mail atın isterseniz.Sipariş no 1396. Bildirimden önce sipariş verdiğim için kullanıcı adı ve liste numarası yazmadım
Fena ateş verdiniz, telefona bakıp duruyorum ????Aynen bi ateşleyim dedim
Sipariş verdiniz ve komple iptal mi olacak?Sipariş no:1248 iptal lütfen kusura bakmayın.
Hocam 1378 eklermisiniz
Eğerki birden fazla şubeye vermişlerse diğer şubeler işleme başlamamış olabilirFena ateş verdiniz, telefona bakıp duruyorum ????
Aynen üstad uzi mods paketleri şubelere teslim etmeye başladı sizin pakette şubede işleme alındığında size SMS yolu ile bilgilendirme yapılacak Kargo takip numaranızın olduğu bir SMS alacaksınızkargoya verildiğinde telefonumuza mesaj mı gelecek? ben kaçırdım o kısmını sanırım
[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederimAynen üstad uzi mods paketleri şubelere teslim etmeye başladı sizin pakette şubede işleme alındığında size SMS yolu ile bilgilendirme yapılacak Kargo takip numaranızın olduğu bir SMS alacaksınız
Elbette..@Pineapple müsait misiniz? @Mehayfi siparişi tamamlamış ama listede ismi yoktu. Ben de Cuma - Cumartesi - Pazar günü, İPTAL olan ve 1'den çok yazılan kişilerin yerine eklemeler yapmıştım. Bugün dağıtım günü olduğu için tekrar sormak istedim. @Mehayfi için ekleme yapabilir miyim listeye?