Ozcan16
Community
Arkadaşlar sitedeki sipariş durumu beklemede yazanlar merak etmeyin benim hala beklemede yazıyor ama sürat kargo takip no geldi Ramazan hocam yoğunluğundan değiştiremiyordur
Arkadaşlar sitedeki sipariş durumu beklemede yazanlar merak etmeyin benim hala beklemede yazıyor ama sürat kargo takip no geldi Ramazan hocam yoğunluğundan değiştiremiyordur
yapılır mı bu beee zaten millet sabırsız bekliyor sende yaktın fitili ahada şimdi herkes hani benim kargo nerde niye yola çıkmadı niye sms gelmedi vay hallerimize vay ortalık karışır ????
Aynen bi ateşleyim dedimyapılır mı bu beee zaten millet sabırsız bekliyor sende yaktın fitili ahada şimdi herkes hani benim kargo nerde niye yola çıkmadı niye sms gelmedi vay hallerimize vay ortalık karışır ????
ilk önce bana geldi yuppiiSiteden düzenleme zor oluyor herkese sms attırıyorum
Sizin sipariş no 1214, acep önceki nolara da mesaj gitti mi ki?ilk önce bana geldi yuppii
Sizin sipariş no 1214, acep önceki nolara da mesaj gitti mi ki?
1172 geldi (tahminen 1310 da)Sizin sipariş no 1214, acep önceki nolara da mesaj gitti mi ki?
1156 sms gelmedi ????????Sizin sipariş no 1214, acep önceki nolara da mesaj gitti mi ki?
1211 gelmedi daha, ödemeyi de cuma yapmıştık.
1172 geldi (tahminen 1310 da)
Belli ki paketler şubeye bırakılmış sırayla işliyorlar.
1156 sms gelmedi ????????
Bilmiyom en önce bana geldi galiba ama sürat kargo önüne hangi poşet geldiyse girer sipariş nolarına bakacağını sanmıyorumSizin sipariş no 1214, acep önceki nolara da mesaj gitti mi ki?