sari serum
Community
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim ,yurt dışında olduğum için herhangi bir tanıtımını ve satışını görmeyince merak ettim almayı düşünüyorum ama öncelikle sabırsız bekleyiş içinde olan arkadaşlarımızın ihtiyaçları karşılansın da sonrası sıra bize gelir.Yok hayır herkese satışa çıkacak. SBTV'de ön talep listesi oluşturulmuştu, üretimin hacmi oluşsun diye, bu sebeple asıl satış öncesi önsatış açıldı foruma. Bildiğim kadarıyla bugün tekrar açılırsa bile kargolar çıktıktan sonra akşam üstü açılır satışa tekrar ya da yarın.
Anton hocam sizi dl harici bir mecrada görmek bile bu atomizeri istisna kılıyorAllah'ını seven çabuk yollasın şu Majör'leri, özelden bana sarıyorlar "nerede bu Majör'ler" diye. ????
Allah'ını seven çabuk yollasın şu Majör'leri, özelden bana sarıyorlar "nerede bu Majör'ler" diye. ????
Siyah delrin driptip ne zaman girer stoklara????
Düzeltiyorum hemen.175. Sıra şipariş no 1417 olacak @onepuffman hocam düzeltebilir miyiz
Bu Demirtaş bursa Demirtaş subesimi yoksa
Aynen öyleBu Demirtaş bursa Demirtaş subesimi yoksa
Ben çökecek major buldum benimki bugun cikmazsa ben sabah 7 Demirtaş subenin kapisindayim ????????????????Aynen öyle